onsdag 20 juni 2018

Logistikmässa 2016

Nordens ledande mässa och konferens för alla som levererar eller tillhandahåller transport och logistik. Vilken fullträff det blev! Vi vill ständigt utvecklas och förbättras och för att göra så bra mässor som möjligt för dig som besökare. Kistamässan ligger mitt i nordens Silicon Valley, Kista Science City i Stockholm. Tävlingen arrangerades av MaskinLeverantörerna i samarbete med.


Tälthallen för utgående gods klar! Under och oktober deltog Green Cargo på Norges största logistikmässa ”Transport och Logistikk” på Gardemoen utanför Oslo. Vi bjuder in till intressanta seminarium för att du skall kunna fördjupa dig kring de möjligheter som finns att förbättra konkurrenskraften genom effektivare. Sveriges största guide över mässor och konferenser för privatpersoner och företag som letar efter en mässa eller konferens att besöka eller delta på. Den – oktober deltar vi på Norges största logistikmässa ”Transport och Logistikk” i Oslo.


Vår VD Jan Kilström deltar oktober under seminariet och ger bakgrunden till varför vi valde att gå in och etablera oss i Norge. På mässan har vi också egen monter, om du är där kom gärna förbi och prata med oss i monter 25. På jakt efter de senaste trenderna inom supply chain management och logistik? Skriker ditt företag efter nya lösningar?


Vi har samlat sju av de populäraste. Rapport från årets logistik- och materialhanteringsmässa i Hannover. Världens största logistikmässa. Utställarna är mycket positiva till att Stockholm har en sådan här mässutställning, framhåller Camilla Lundin.


På utställningsgolvet fanns två seminariescener med digert program under båda dagarna. Malmömässan är en modern mötesanläggning som ligger i hjärtat av Greater Copenhagen. Redo för omvälvande upplevelser? Hos Svenska Mässan hittar du Nordens vassaste utbud av mässor och konferenser. Här kan du djupdyka i det som är viktigt på.


Mässan startade samma dag i Easyfairs regi och pågår till och med torsdagen. CEST Green Cargo på plats på Norges största logistikmässa I veckan deltog vi på Norges största logistikmässa ”Transport och Logistikk” i Oslo. Koncernchef Jan Kilström var talare under en seminariedel och gav bakgrunden till varför vi valde att etablera oss i Norge och inom vilka nyckelindustrier vi ska växa. EventSuccess Veranstaltungsmanagement (Eventmanagment) mit Berregistrierung, Online Kartenverkauf, Ausstellerverwaltung, Kassensystemen und Zugangskontrolle für.


International Railway, Light Rail Systems, Infrastructure and Logistics Fair - Eurasia. Sedan många år deltar Håbo Marknads AB i mässan Logistik och Transport som hålls varje år på Svenska Mässan i Göteborg. Stockholms Hamnar medverkade för första gången på en stor internationell transport- och logistikmässa. Här hittar du mässans alla utställare sorterade på A-Ö, och möjlighet bläddra i listan bokstav för bokstav.


Klicka på företagsnamnet i listan nedan för. Welcome to the show for the entire restaurant. Supply Chain Outlook närmar sig. Postrack kommer att medverka och finnas i Hall A monter 224. Genom vårt nätverk inom NMI och Vero Software kan vi erbjuda optimala produkter och.


Helge Nyberg AB:s historia. Portaltaxin gör vagntågen komplett. Vi är glada och stolta över att lansera det senaste tillskottet i vår familj av taxilösningar. I mellandagarna bär det av till Mellerud för lite väggabsorbering.


Paroc Slugger med ram av U-profil- alu. Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda Olof Röhlander Reversed logistics Troed Troedson, analytiker, Paradigmmäklarna Hur ser SJ på framtidens hållbara transporter? Crister Fritszon, V SJ Tidigare Easyfairs Logistikmässa : Mässans entré och alla seminarier på mässans scener är helt kostnadsfria!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg