fredag 1 juni 2018

Grenpropp utomhus

Grenpropp utomhus

Handla smidigt och enkelt online med förstklassig service! Stort utbud inom kontor, skola och hobby. Leverans inom 1-dagar! Allt från skärmar till skrivbord. Kvalitetsvaror till bra pris!


Två-vägs grenpropp för utomhusbruk! Denna grenpropp är jordad och petskyddad med gula lock pcj passar utmärkt att använda utomhus. Väldigt praktiskt att använda när du behöver ett extra uttag utomhus ! Godkänt för utomhusbruk (IP44-klassat). Alla produkter är minst IPklassade och anpassade för utomhusbruk! Investera i ett förråd av skarvsladdar för både inomhus- och utomhusbruk.


Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert el-användande. Ett grenuttag eller en strömtjuv för utomhusbruk i svart plast med lock. Grenpropp 2-vägs svart, utomhus. Grenuttag med och utan brytare.


Våra grendosor löser vardagens praktiska problem när lampsladdar och liknande inte når fram till vägguttagen. På Jula siktar vi högre. Det är nästan alltid som de vanliga uttagen inte räcker till i dagens samhälle, och då finns det många grenuttag att ta hjälp av.


Vi vill att människor ska vilja fixa. Men det finns också många tillfällen för dig med terrass eller trädgård då du är i behov av att även ha grenuttag utomhus. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Här på Fyndiq har vi samlat ett härligt utbud av olika grenuttag som kan tänkas passa just dig och fylla dina behov. Välj mellan grenuttag med USB, grendosa med överspänningsskydd eller varför inte kicka igång livet utomhus med ett grenuttag utomhus ? Tips för ett lyckat köp!


Grenpropp utomhus

Hellre ett grenuttag för mycket än ett för lite! Dekorativa ljusslingor är både ett enkelt och vackert sätt för att skapa mysstämning. Här har vi därför samlat räddningen! Skarvsladdar och grenuttag likväl som förgreningsproppar (eller strömtjuvar som vi säger i Norrland). Det finns numer även förgreningspropp för lamputtag.


Tänk på att välja rätt sort om du har för avsikt att ha din skarvsladd utomhus. Välj rätt vägguttag för rätt ändamål. Rusta - Mycket för pengarna! Vägguttag som sitter i fuktiga utrymme som tex badrum eller utomhus ska alltid hålla minst IP4 dessa vägguttag har alltid ett lock men bara för att det har ett lock så är det inte säkert att det är IP44.


Märkningen måste alltid kontrolleras. Ett litet avstånd mellan uttagen, vilket gör det möjligt att använda två transformatorer för belysning i samma uttag. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.


Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg