måndag 18 juni 2018

Friggs kvinna

Alltid låga priser och blixtsnabba leveranser direkt till dig på Meds. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv, MEDS är alltid där du är, för dig! Känner du att du saknar vitaminer eller vill förebygga inför förkylningssäsongen. Extra tillskott av vitaminer och mineraler är i så fall bra att fylla på med av det som saknas. Vi har flera brustabletter i goda smaker?


En tablett om dagen ger ett allsidigt komplement. Prova våra goda majskakor, minicookies och knapriga knäckebröd! Multikvinna med vitaminer och mineraler är särskilt anpassad för dig som kvinna. Dessa sockerfria brustabletter innehåller hela vitamin och mineraler och är speciellt utvecklat för kvinnans behov. Med smak av apelsin och ananas.


Friggs Kvinna tabletter. Hon har vetskap om alla människors öden, men yppar inget frivilligt. Hennes tjänstekvinna heter Fulla. Vitamin A 2mcg, vitamin D 7. E mg, vitamin K (använd ej) 37. JavaScript seems to be disabled in your browser.


Kosttillskottet innehåller bland annat rikligt med folsyra och järn för att hjälpa till att täcka kvinnors dagliga behov. Skickas från oss nästa arbetsdag. Multivitamin anpassat för kvinnor. Gratis fraktalternativ.


ACO Kvinna 1tabletter. Järn är viktigt för syretransport och bildning av röda blodkroppar. Järn bidrar även till minskad trötthet.


Friggs kvinna

Multikvinna Brus är ett specialanpassat multivitamintillskott för kvinnor , i praktiskt brustablettformat. De har en god smak av an anas och apelsin vilket gör den enkel att dricka. Nu har jag jämfört med multitabs, de innehåller i stort sett samma saker (något undantag) och vem som har större dos av de olika ämnena varierar så de är i. Det finns vissa skillnader i tillskott som riktar sig till män respektive kvinnor och det handlar framförallt om järn och folsyra.


Män och postmenopausala kvinnor bör under normala omständigheter inte äta järntillskott alls, alternativt produkter med lågt järninnehåll ( RDI eller mindre). Smak av apelsin och ananas. Innehåller vitaminer och mineraler.


Friggs kvinna

Beställ idag och få leverans redan imorgon. Om du redan är ansluten till en annan SIF-förening. Betala in medlemsavgiften enligt steg ovan.


Välj mellan hemleverans eller upphämtning i butik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg