fredag 22 juni 2018

Bonde söker fru 2014

Då ska du självklart söka ! Här hittar du information om årets härliga bönder - allt från en alpackaboonde i Östergötland till Sveriges starkaste bonde bosatt i Småland. Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna.


Efter det bestämde dig Thilde för att börja dejta tjejer. Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 2.

Paret har tre barn tillsammans och bor på gården i Klintehamn. Fredrik Holm och Therese Hall. Bildkälla: Stella Pictures. Längtar du efter den stora kärleken?


Efter några år som singel längtar han efter den stora kärleken: en driven och målmedveten tjej som precis som honom gillar att leva ett aktivt liv på landet. Drömmen är att hitta den rätta att bilda familj med och bygga sitt drömhus på familjens ägor. Stefan är år och bor i Hassela där han arbetar som köttbonde.


Stefan skrattar mycket, är passionerad och romantisk och älskar allt som har med 50-talet att göra.

Han har en son på år. Det var känslosamma slutdejter för bönderna. För Uffe är valet redan klart medan Mattias har fått känslor för båda tjejerna. Linda kommer och tar tempen på bönderna och försöker ta reda på hur det gått med kärleken. Sedan väntar Mattias sista val.


Målet är att hitta en partner. Programmet sänds i TVpå onsdagar klockan 20. Här kan du läsa om deltagarna och vad som händer i varje avsnitt.


LÄS MER: Alla nyheter om Susanna i Bonde Söker Fru. Erik Ohlsson, en av årets kärleksbönder. Hans skratt är otroligt charmigt och kommer när … Continue reading.


Enligt uppgifter till Nöjesbladet sparkas nu bonden ur programmet. Dessutom uppges han ha gjort sig skyldig till kontraktsbrott. Ikväll, torsdag klockan 20. Vem får inte missa det?


Nu presenterar Linda Lindorff den nya bonden som tar över – 26-åriga Mattias. Redan nu märks det att Mattias är en kille som många är nyfikna på och kommer att skriva till. Nu har de förlovat sig – och i sommar stundas det bröllop.

Bönderna ställs inför ett ytterligare svårt beslut och var och en funderar ordentligt innan de gör sitt val. Samtidigt som bönderna försöker känna efter vem som är den rätta, upptäcker Adam sin romantiska sida och Julz får äntligen en kyss. Känd genom Bonde Söker Fru.


Följ vår resa genom förväntningar, drömmar, konst, Värmlan äventyr, barninredning, kossor, katter och renovering av vårt hus. Kommer du ihåg vad som hänt i de andra säsongerna? Klicka här och testa dig själv! Bakre raden frv: Jimmy (köttbonde från Ankarvattnet), Linda Lindorff, programledare, Pelle (Mjölkbonde från Söderhamn).


Fyra singelbönder hoppas hitta kärleken i årets säsong – läs om dem här! Dessutom avslöjar vi vilka tre bönder som deltar i webb-serien Kärlek åt alla. Men enligt en källa med insyn lever en av årets bönder redan i en relation.


Jag kan säga så här: alla bönder som är med i programmet längtar efter kärlek, säger TV4:s presskontakt Åsa Örtengren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg