måndag 25 juni 2018

Ekologiska ullkläder barn

Ekologiska ullkläder barn

Köp Ullkläder barn på Babyshop. Allt för barn i åldrarna till år. Maxi-Cosi, Britax och BeSafe mfl. Alla våra kläder är GOTS-certifierade genom hela produktionen. Här hittar du värmande ekologiska kläder till barn och vuxen i materialen ull och bomull.


Bra miljövänlig baskläder till rimliga priser är vårt motto. VI har allt för barn och baby från världsledande varumärken. Moderna, fina, färgglada och tuffa kläder. Inredning till barnrummet som sänghimlar, posters. Vær bland de första som får veta allt roligt som händer här hos oss!


Dessutom får du också en massa härlig inspirasjon til din inkorg. Certifieringarna GOTS, IVN och KbT garanterar en ekologisk vara samt god livs- och arbetsmiljö för djur, natur och människa. Barn - o babykläder av giftfria och ekologiska material. Huden är vårt största organ. Den skall skydda kroppen mot skadliga ämnen, reglera kroppstemperaturen och skydda oss mot infektioner.


Babys tunna hud gör den extra känslig för kemikalier och för kyla. Ruggade fingervantar av 1 merinoull. Sköna ruggade fingervantar till barn. Formar sig efter handen. Ullkläderna från Astas ullrike är svensktillverkade och sys i en ateljé utanför Mullhyttan i Närke av Astrid Malmgren Larsson, som frossar i färg, form, funktion och ekologiskt tänkande.


Det känns underbart att jag kan erbjuda mina kunder sköna, varma och lättburna ullkläder , som dessutom är ekologiska. Ekologiska barnkläder och babykläder med Fri frakt! Vi har även giftfria träleksaker och ullkläder. Letar du trendiga leksaker och kläder finns dom hos oss! När du handlar ekologiska barnkläder och baby kläder väljer du det allra bästa både för ditt barn och för miljön!


Med ditt köp bidrar du till en bättre arbetsmiljö för dem som arbetar inom textilindustrin i utvecklingsländer. Samtidigt får du kläder i naturliga material som är skonsamma mot. Dels så delar man ju på värmen och så har du barnet nära så du märker snabbt och barnet är för kallt eller för varmt.


Att klä barnet i ull lager på lager är världens smartaste! De minsta barnen kan man lätt bära på magen innanför en jacka eller tröja i större storlek. Man låter då bara huvudet sticka upp i jacköppningen.


Ekologiska ullkläder barn

En av Europas största modebutiker på nätet. De har också ekologiska badoveraller, badponchos, handdukar, påslakan. Inte minst när vi producerar barnkläder.


Barnen är framtiden och givetvis vill också tillverka våra plagg med hänsyn till framtiden. Många av våra barnplagg är därför tillverkade i mjuk, skön, GOTS-märkt ekologisk bomull. Oii erbjuder ekologiska barnkläder och andra barnkläder som tillverkats med hänsyn till miljön och under goda arbetsförhållanden.


Ekologiska ullkläder barn

De Rättvisemärkta är barnkläder som producerats under rättvisa arbetsförhållanden i Europa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg