onsdag 9 januari 2019

Partner 400 kedja

Vet ni något så skriv gärna. En kraftig allroundsåg med patenterat CCS-system för lägre bensinförbrukning och längre livslängd för luftfiltret samt dekompressionsventil för lättare start. Partner Sprängskisser och Manualer. Jonsered med samma spec. Kan jag utgå ifrån att den passar till min såg då?


Jag har lite långt till någon affär som säljer kedjor , därav frågan.

På Jula siktar vi högre. Reservdelar och tillbehör till trädgårdsmaskiner, skogsmaskiner och jordbruksmaskiner. Vi vill att människor ska vilja fixa. Prisvärda reservdelar till alla.


Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och om objektet säljs på auktion eller anbud.


Denna kontakt kan orsaka kedjan att gräva sig in i föremålet, vilket stoppar kedjan i en kort stund.

Resultatet är en blixtsnabb kast vilken stöter guidestången uppåt och bakåt mot operatören. PIONEER- PARTNER 4. Please try again later. Idag ägs namnet av Husqvarna Group. Dock brukar de också gå sönder om man hänger på dem när kedjan är slö. För att hitta rätt kedja , titta på svärdet, där står det instansat vilken delning kedjan har, drivlänksbredd och hur många drivlänkar det skall vara.


Använd sedan vår filtreringsfunktion så hittar du enkelt rätt kedja till din motorsåg. Denna e-butik använder cookies för en optimal inköpsupplevelse. Till exempel sparas informationer om sessionen eller.


Page VARNING: När du själv slipat kedjan tre till fyra gånger bör kedjan lämnas in för slipning hos en auktoriserad serviceverkstad. SLIPA KEDJAN - Kedjans delning (Fig. 21) Fig.


En lös sågkedja betyder inte bara att kedjan kommer att slitas ut snabbare, det gör även sågningen mindre effektiv. Se alltid till att kedjan är tillräckligt spän särskilt när du använder en helt ny kedja. I filmen ovan får du lära dig hur du spänner motorsågskedjan korrekt. Vi har ett brett sortiment av produkter som är av hög kvalitét. Hos oss får du alltid ett bra bemötande av kunnig och intresserad personal.


En kedja kan slipas flera gånger innan den behöver bytas, men förutom att tänderna slits ner töjer sig även kedjan med tiden, vilken i värsta fall kan leda till att den går av. Vi har samlat några tips så att du ska hitta rätt svärd och kedja för din såg och dina behov.

Vi reparerar trädgårdsmaskiner, motorsågar och röjsågar Husqvarnas Robotgräsklippare Automower Högtryckstvättar m. Fackbutik med experter på robotgräsklippare, motorsågar, gräsklippare utrustning för Arborister. I vår serviceverkstad arbetar vi med Husqvarna, Stihl, Stiga, Toro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg