onsdag 18 januari 2017

Antenn mekonomen

Stort utbud av Antenn till bra pris. Se alla erbjudanden och köp nu! Fri frakt och öppet köp i dagar! Genom att använda sidan godkänner du detta. Hitta rätt reservdelar till din bil.


Införskaffa någon av våra förstklassiga antenner och bli av med sprakande ljud på radiokanalerna.

Vårt utbud av antenner innehåller många olika varianter och har olika sorters tillbehör. Välj den sort som passar till din bil. Enkla bruksanvisningar med monteringsbeskrivningar gör att du på ett enkelt sätt kan installera din antenn.


Din sökning på Antennfot gav träffar. BRL Electronics säljer bilstereo, subwoofer och slutsteg i vår webshop. Utbud med HiFi, hemmabio och billjud. Vi hjälper dig att hitta rätt Antenn Biltillbehör och göra ett billigt tryggt köp – Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Jag köpte en bilantenn att sätta fast utvändigt på A-stolpen.


På antennen som satt på bilen när jag köpte den var det en.

Har skruvat upp antennen och såg att den var sönder-rostad men det fixa vi. Ola Hansson Antenn Parabolteknik AB. Köp reservdelar i rätt tid.


Bilen är vårt kära färdmedel, och för att den skall kunna fungera länge måste den få rätt omvårdnad och service. Beroende på vad du redan har för ljudutrustning i bilen kan du behöva komplettera köpet av bilstereo med antenn , högtalare eller förstärkare. Det handlar givetvis om dina behov och din budget. När du väl är igång kan det vara läge att se om även andra delar av din bil, som inredningen, behöver en ansiktslyftning.


Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Antennen är tillverkad av gummi och levereras komplett med anslutningskabel och fästplatta.


Fästhålets diameter: mm. Frekvensomfång: 85-7MHz. Levereras med m anslutningskabel. Dekorativ bilantenn, så kallad hajfena som är standard på nyare bilar. Ger din bil ett fräckt utseende.


Komplett med anslutningskabel. Vi säljer komradio (kommunikationsradio), antenner och komradiotillbehör. Detta innefattar 27mhz privatradio (också kallad pr-radio), båtradio (marin-VHF), pmr.


Mekonomen till några av de snabbaste i branschen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg