torsdag 26 januari 2017

Döden i dina ögon 1

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Döden i dina ögon book.


Tänk dig att du ser in i ögonen på. Saltar al contenido principal.

Passa al contenuto principale. Jem undviker alltid att se folk i ögonen. Hon vill inte se siffrorna. Siffrorna som berättar vilken dag de ska dö. För att slippa veta håller hon sig på.


Beskrivningen av de två tonåringarnas vänskap och utvecklade relation är fin, och även deras förhållande till omvärlden känns trovärdigt. Kunde knappt lägga undan den, allra minst i skolan. Läs även fortsättningen- Arvet;) Även denna bok är jättebra!

Hon har blivit runtflyttad till en mängd olika fosterhem sedan hennes mamma dog när hon var år. Hon har, så länge hon kan minnas, sett siffror som surrar runt alla människors ansikten. Sedan dagen hennes mamma dog har Jem vetat vad siffrorna hon ser i människors ögon betyder. Det är datumet de ska dö. Jem försöker hålla sig undan alla människor så gott det går – för att inte behöva se dem i ögonen.


Men en dag träffar hon Spider. Han är lång och rastlös, och fast besluten att de ska bli vänner. En bladvändare som blir riktigt, riktigt spännande även om slutet är lite väl sockersött i min smak.


Köp dina favoritböcker till bra priser. Alltid fri frakt över 1kr. Jem, 1 har ända sedan hon var liten har hon sett siffror i andras ögon. Idén med siffrorna i ögonen låter ju rätt häftig och kan leda till en hel del intressanta grejer i en ungdomsroman. Reads Votes Part Story.


Stockholm drabbas av en rad ritualmord på högt uppsatta tjänstemän. Goodreads helps you keep track of books you want to read. Eftersom jag läst om den på några ställen (och blivit nyfiken) knep jag den på direkten.


Novellen är förfat tad av en sjundeklassare.

Syf tet är at t, på et t målande sät t, synliggöra utsat thet och vad konsekvenser av mobbning kan innebära. Tänk att det första du får reda på om en människa är datumet de ska dö. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.


Information om våra kakor. Hon försöker hålla sig undan andra människor för att slippa se dom i ögonen , men en dag träffar hon Spider. Ni kanske kommer ihåg att jag har pratat och skrivit om Rachel Wards fantastiska böcker tidigare? Nu är jag i full färd med att att läsa den tredje och sista boken, som har det passande namnet Slutet.


Alla böckerna utspelar sig i en snar framtid. Från första sidan till sista sitter man med näsan i boken, det här en bok man bara måste älska! Spänningen stiger för varje sida och det är totalt omöjligt att veta hur det ska sluta.


Adam kan, precis som hans mamma kunde, se vilket datum som människor ska dö bara genom att se dem i ögonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg