tisdag 10 januari 2017

Öppet förhållande barn

Min kompis, vi kan kalla henne Kajsa, är sedan cirka åtta år tillbaka i ett förhållande med en man som hon har tre barn tillsammans med. Hon har aldrig varit otrogen och vill inte heller vara det. Men däremot vill hon ha ett öppet förhållande med sin man. Om man lever i ett öppet förhållande och får barn , fortsätter man med det då?


Som Love och Petra eller Patrik och Jenny som har ett öppet förhållande. Då borde du tänka på det här. Varför vill du ha ett öppet förhållande ? Först och främst borde du fundera på varför du vill ha ett öppet förhållande. Dumpa honom eller be honom sluta tjata för att du kommer inte att gå med på ett öppet förhållande och du mår dåligt av hans envisa tjatande. Visst kan man ha öppna förhållanden , om båda är med på det och anser att det är ok.


Han kan ha hur fri syn på sex han vill, men ni är två i ett förhållande , inte en. Gift och vi har ett barn. Vi är båda överrens och har ett så kallat öppet förhållande.


Öppet förhållande barn

Vi båda bygger det på att vi tycker sex är en skön njutning. Att vi inte tycker att det ska stå i vägen för att vi älskar varandra. Vi har bra sex, men vi tillåter även att vi ligger med andra på egen hand.


Vi hade ett öppet förhållande under några år då barnen var små och min man bodde i en annan stad. När jag ser tillbaka på åren så var det nog ett arrangemang som fungerade bra tack vare att jag var helt utmattad. Barnen bodde hos mig och då min man hade varit med någon annan var det bara skönt för mig att få ha min kropp i fred. Med barn eller utan barn så kommer jag vara med dig”, berättar Laila och Korosh värmande ord bär hon med sig i hjärtat. LÄS MER: Ewa Frölings chockerande sanning om Örjan Ramberg.


Öppet förhållande barn

Hon är dock beredd till att prova en annorlunda lösning, Laila är beredd att uppoffra sig för Korosh skull och göra fröhållandet öppet. Att öppna upp sitt förhållande kan vara en bra lösning om man har rätt förutsättningar, men jag säger inte att det är lösningen för alla. Många som lever i öppna relationer och har sex med andra tycker att det berikar både sexlivet med andra och i sin relation.


Men Suzann vill också slå ett slag för det här med good enough. En annan risk är förstås att man förälskar sig i någon som absolut inte kunde tänka sig att leva i ett öppet förhållande. De flesta människor delar samma dröm - ett lyckligt förhållande som kan byggas ut med add-ons som en gemensam bostad och barn. Det är ju liksom så normen ser ut. Efter separationen från Bingo Rimér vill Katrin Zytomierska helst ha ett öppet förhållande.


Öppet förhållande barn

Nu svarar bloggaren på kritiken efter hennes kontroversiella medverkan i Malou efter tio, och berättar att försäljningen av hennes produkter ökar. Jag känner mig inte ett dugg ovanlig när jag i USA. Många gånger får Jenny positiva reaktioner när hon berättar om sitt förhållande med Patrik, men det är inte alltid så enkelt. Efter flera bråk med sin mamma, som anklagar henne för otrohet, har de slutat tala om det.


För Patrik som är en offentlig person, är det svårt att vara öppen om sin relation. Jag tror att den som vill ha ett öppet förhållande bara har väldigt svårt att bestämma sig. Båda vill äta kakan och ha den kvar. Jag misstänker att det är en i förhållandet som inte kommer må bra av det.


Antingen är man i ett förhållande eller så är man det inte och får ligga med vem man vill. Finns det någon här som kan vittna om ett långt och lyckligt sk. Gör en nostalgisk resa i tv-historien bland barnprogram, kriminalserier och dokumentärer.


Streama svenska tv-program från -80- 90-talet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg