onsdag 11 januari 2017

Butiker med qliro

Det finns idag ett flertal butiker med Qliro inom olika kategorier. Några av de större butikerna med Qliro är bland andra CDON, Tretti, Gymgrossisten, Bodystore, Bangerhead med flera. Qliro får anses vara ett relativt säkert betalsätt jämfört med andra alternativ. Qliro tycks vara ett populärt alternativ bland de stora webbshopparna.


Butiker med qliro

Fler och fler väljer bort konkurrerande aktörer och väljer istället att integrera Qliro som betallösning. Nya butiker med Qliro. Nyligen stod det klart att webbshopparna Nordicfeel och Eleven byter från Klarna till Qliro.


Qliro – Omfattande guide kring Qliros erbjudanden Qliro faktura, “Köp nu betala sen”, Qliro delbetalning samt en stor lista med butiker med Qliro. Qliro klick är ett betalsätt som finns hos butiker kopplade till Qliro. På detta sätt kan man med endast ett klick betala sina köp.


Du kan själv välja när pengarna ska dras från ditt konto, nu eller på förfallodatumet. Skor, schampo och en pryl till hemmet. Sen fyller någon år och barnen växer ur sina kläder.


Att klicka hem saker från nätet är ju ganska lätt och därför tycker vi att det ska vara lika enkelt att betala. Eller att skicka tillbaka. Betalsätt där du får vara med och välja. När du handlar på nätet är det ju skönt att få hem sakerna innan det är dags att betala.


Om du blev nöjd förstås, annars är det bara att skicka tillbaka. Blev du nöjd kan du antingen betala allt på en gång eller lite i taget. Kommer inte använda Qliro igen.


Därför är det även populärt att handla på faktura utan Klarna vilket betyder alla övriga bolag utöver Klarna. Genom att dra nytta av de transaktioner som genereras inom e-handeln kan Qliro kostnadseffektivt bredda sitt erbjudande av finansiella tjänster. Qliro erbjuder större nordiska e-handlare en heltäckande check-out-lösning med de mest populära betalsätten som faktura, delbetalning, kort och direktbanksbetalningar. Om du redan betalar köp via månadsfaktura så kommer kampanjköpet samtliga Lyko- butiker om leveransen ber vi dig.


Qliro Faktura, Vitvaror och hushållsapparater faktura och fullständiga villkor, klicka. Att köpa kläder med Qliro har som man kanske kan förstå många fördelar med att betala på något av de traditionella sätten. Med Qliro delbetalning kan man delbetala räntefritt i månader. Ofta är det mycket krångligt att hålla på med sin bankdosa eller att knappa in kortnummer och liknande. Ansök om lån, spara pengar, eller betala direkt i appen.


Ingen risk att missa några betalningar heller, vi meddelar dig när det är dags. Logga in och betala med BankID. Du börjar med att logga in i appen med BankID och om du ansluter ett bankkonto till oss så kan du betala dina köp direkt i appen.


Betala här och nu eller lite senare. Qliro Kampanj (T ex ”Köp nu, betala efter Jul”) Tillgång till marknadsledande kundportal på qliro. Som e-handlare hanterar du enkelt köpen i vår jetshopmodul eller i vår klientwebb. Låt dina kunder handla med Qliro ! Qliros betallösning är framtagen med stort fokus på slutkunden.


Bland annat kan man istället använda sig av kreditföretagen Qliro , Sveawebpay och Collector. Då får man villkor som i stort liknar Klarna, med samma typ av möjligheter till att dela upp betalningen eller skjuta på betalningen. Ett alternativ som också finns är att handla hos butiker med egen faktura. Butiker med egen faktura. Fakturan ska betalas till Qliro inom dagar från fakturadatum.


Butiker med qliro

Det tillkommer inte någon fakturaavgift vid köp med e-postfaktura. Vid pappersfaktura tillkommer en fakturaavgift på kr. Väljs betalsätt faktura så ingår du ett avtal med Qliro , som äger fakturan och accepterar att Qliro behandlar dina personuppgifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg