tisdag 31 januari 2017

Elko strömställare

Elko strömställare

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! Beställ snygga ELKO Plus strömbrytare online.


Cheap Flight Deals to Elko. Strömställare ELKO -QVICK för utanpåliggande montage. Tryckfastsatt ram och vippa är standard. Utanpåliggande 2-polig brytare IP4 av halogenfri termoplast.


Skruvanslutning av ledarna. Dubbla anslutningar per fas. Hel bottenplatta med ovala fästhål. Tryckvippströmställare med sockel, vippa och ram av halogenfri termoplast.


Du får alla produkter i din bostad i samma eleganta design och i samma väl beprövade tekniska utförande. Du har två olika designserier att välja på, RS eller PLUS. Täckramen kan även fästas med skruv. Finns för infällt montage eller för utanpåliggande montage, kan beställas med eller utan ram.


Snygga och moderna strömbrytare från det välkända märket Elko. Elko har tillverkat installationsmaterial i över år och har kommit fram med produktserier som ex. Elko Plus i tidlös nordisk design och Elko RS med en enkel, stilfull och neutral design som passar in i alla miljör. Fästskruvavstån mm. Serien ELKO Plus är formgiven för att smälta in med sin moderna och tidlösa design.


Perfekt för både nybyggda hus och äldre byggnationer. Sortimentet i produktserien ger dig stora möjligheter att skräddarsy dina strömbrytare, dimmer och eluttag med ramar i olika färger och material. Inga nipplar eller tätningar erfordras med denna kapslingsteknik som låter ev. Hur man enkelt kopplar in strömbrytare, strömställare. Strömbrytare, brytare och strömställare.


ELKO tillhandahåller nyskapande och innovativa produkter och elinstallationer inom tre avdelningar, starkström, kommunikation och kontroll (Smart House). ELKO har strömställarserier som med ramar i olika genomföranden ger en bra grund att ha som utgångspunkt när du inreder ditt hem eller för andra miljöer. Klassisk utformning, används för att slå av och på ljuset på exempelvis altan eller i källare. En svart strömställare passar utmärkt in i det moderna hemmet då man vill ge sitt hem små iögonfallande detaljer. Köp ELKO RS strömbrytare, strömställare online hos Eldirekt.


Bra priser, stort utbu fri frakt och öppet köp. Justera ljusstyrkan i rummet med hjälp av denna ELKO RS dimmer! Gör att du får ett ljus som är anpassat till stämningen samt att du får längre livstid på ljuskällorna.


Ljusstyrkan justerar du genom att vrida på hjulet, slår av och på genom ett tryck. Guide Elko Plus strömbrytare. Nu är det enkelt att välja en snygg strömbrytare med lång livslängd.


Elko strömställare

Elko plus strömbrytare är fullt kombinerbar med andra Elko Plus produkter och har ett komplett sortiment till sina strömbrytare. Design, kvalité och till ett riktigt bra pris gör att många väljer Elko Plus i sina hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg