onsdag 18 januari 2017

Hårdekoration

Kanske ska du på fest och behöver ett elegant hårsmycke eller några glittrande Charmsies hårdekorationer att sätta i frisyren? Eller det kanske är tillställning där en Mini Top Hat eller en blomkrans passar bäst? Oavsett vem du är och vart du ska så kan du nog hitta en hårdekoration här hos oss som faller dig i smaken! Att göra sina egna hårdekorationer är en kul hobbyaktivitet för både barn och vuxna.


Ta en titt här och få massor av idéer till smarta DIY hårspännen, diadem och hårband som du enkelt kan göra unika och personliga med t. Shoppa Zanzlöza hårdekoration med pärlor online på Glitter.

Vi har ett brett sortiment av örhängen, halsban armband och andra smycken och modeaccessoarer. Dekorativt hårsmycke som du kan fästa med fläta, hårnålar eller liten snodd. Hårdekoration satin blomma med. Sverige - ett klokt val ur ett hållbarhetsperspektiv. Pysselset hårdekoration - Ett komplett set för att göra en egen underbar hårdekoration.


Allt för att skapa en vacker blomsterkrans med blommor och dekorationer. Letar du efter bröllopsmycken? Hos oss finner du allt från tiaror, hårdekoration er och hårspännen till hårkammar, head pieces och strassdiadem.

Brett sortiment av smycken, hårprodukter och accessoarer. Vi uppdaterar sortimentet med nyheter varje vecka. Fri frakt vid köp över 2kr. Bli inspirerad av våra. Har lyckts kombinera min hårdekoration med något lånat.


Har fått låna den tiara min mamma hade när mina föräldrar gifte sig. Lite speciellt för både mig och henne. En vacker tiara bestående av pärlor trädda på tråd i ett slags sicksack mönster. Och till den ska jag ha lång slöja med pärlor på.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Snabba leveranser, fysisk butik i Stockholm. Handla online eller besök oss på Drottningholm. Underbar hårdekoration på kam med eleganta blommor och löv av bergskristaller och pärlor.


Passar bruden som vill ha en klassisk och exklusiv look på den stora dagen! Här hittar du ett stort utbud av hårsmycken och broscher för tillverkning av dina personliga smycken. Alla smyckestillbehör är nickelfria.


Fri teknik, kallar jag det som jag använde i Annes hårdekoration.

Utgångsläget är en frisyr som fungerar som en stickbotten - lätt att trä in och fläta in materialen i. Jag använde även lite hårspännen för att försäkra fastsättningen. Kransar och diadeBåda binds med samma teknik. En ”rockig” accessoar som går att matcha till den kvinnliga dressade stilen likaväl som till en enkel T-shirt och jeans. Sätt upp håret i en tofs och vira kedjan runt tofsen sedan fäster du nålen i tofsen när du virat klart.


Kedjans längd ca cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg