tisdag 27 december 2016

Bilantenn mekonomen

Bilantenn mekonomen

Se vårt urval av Biltillbehör. Delbetala i upp till månader. Köp online och få snabb leverans! Genom att använda sidan godkänner du detta. Köp Bilantenner online på kjell.


Bilantenn mekonomen

Anmäl inlägget, Har tröttnat på min 1m långa bilantenn , så jag. Anmäl svaret, Finns rätt korta på mekonomen ,kortaste är 46cm! Ha absolut ingen olja på antenn utan torka endast av antenn med trasa eller. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Mekonomen eller autoexperten har de nått i sitt lager? Snabba leveranser och dagar öppet köp.


Bilantenn mekonomen

Handla online hos Autoexperten idag! Dekorativ bilantenn , så kallad hajfena som är standard på nyare bilar. Ger din bil ett fräckt utseende. Komplett med anslutningskabel. Tidsenliga radioantenner i kromad mässing med antennfot anpassad för en rad.


Antennen är tillverkad av gummi och levereras komplett med anslutningskabel och fästplatta. Fästhålets diameter: mm. BRL Electronics säljer bilstereo, subwoofer och slutsteg i vår webshop. Utbud med HiFi, hemmabio och billjud. Sveriges bästa sökmotor för shopping.


Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Shoppingsöket för dig som ska. En ny snygg bilantenn.


Med en ny snygg antenn är det enkelt att förändra hela bilens utseende och framtoning så det är helt klart något vi rekommenderar att man som minst ska ha provat på. Kompakt radioantenn som är anpassad för montering på biltak. Vi har även Volvo Original-antenn.


Antennen har en inbyggd förstärkare och tar in sändningar från AM- samt FM-banden. Kostnadsfritt prisförslag inom timme. Kromstyling för tex strålkastare, baklyktor, sidolister, nummerskyltar etc. Profiltjocklek 7×mm längd m. DIN-hane till DIN-hona. Vi hjälper dig att hitta rätt Antenn Biltillbehör och göra ett billigt tryggt köp – Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel.


Jag köpte en bilantenn att sätta fast utvändigt på A-stolpen. Du har inga notifikationer. Vi erbjuder ett brett utbu låga priser, snabba leveranser och många premium märken. På vår hemsida hittar du allt inom bilstereo, högtalare, slutsteg och tillbehör.


Brett sortiment av reservdelar från Autodoc. Jämför fordonsdelar på AUTODOC. Biltema – för en rikare fritid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg