tisdag 13 december 2016

Grenuttag jula

Beställ dina produkter idag. Få din leverans inom 1-dagar! Stort utbud inom kontor, skola och hobby. Fri frakt vid köp över 500kr.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

På Jula siktar vi högre. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet.


Utrustat med strlmbrytare samt klämma för monteringen på arbetsstycken. Fästögla samt hål för upphängning eller fast montering finns att tillgå. Utomhusgodkänt grenuttag med självstängande lock och petsäkra samt jordade uttag.


Med den inbyggda sladdupprullning är sladden särskilt enkelt att hantera, och underlättar när du flyttar dig mellan olika platser.

Lägg till i inköpslistan. STICKPROPP JORDAD GUMMI IP44. Förläng räckvidden på dina eluttag och ordna plats för att ansluta fler produkter – med våra skarvkablar, förgreningskontakter och grenuttag löser du det. Grenuttag , skarvsladdar och kabelvindor.


Skarvkablarna och kabelvindorna finns i många utföranden med olika kabelläng IP-klassning och annat som skiljer dem åt. Delbetala i upp till månader. Alltid fri frakt inom Sverige om du handlar för över 9SEK! Vitt grenuttag med strömbrytare!


Detta 6-vägs grenuttag har tre EU (platta) uttag och tre Schuko (runda) uttag och passar utmärkt för dig som behöver förlänga ljusslingan, bordslampan eller annat valfritt föremål. Jordat grenuttag med två USB-portar (totalt A) för laddning av mobil m. Monteras i hål med en diameter på mm. Djup under bänkskivan: cm.


Jag har köpt en sån här för att skydda datorn mot åska. Här finner du billiga grenuttag ! Om man vänder sig upp och ned och låter blicken fara under sängar och bord så får man snabbt svar på vilken typ av värld vi lever i: en värld som är uppkopplad och som behöver ström. För att tillfredsställa alla olika apparater man samlat på sig är ett grenuttag en bra lösning.


I sortimentet av grenuttag kan du välja bland många olika varianter från populära varumärken som Bårebo och Malmbergs.

Förutom att vi erbjuder vanliga grenuttag kan du även köpa adapterledare på en meter. Välj bland olika ampere och volt och hitta ett grenuttag som lämpar sig för din användning och din elektriska apparat. Hos oss hittar du olika typer av kablar och grenuttag för alla ändamål.


Investera i ett förråd av flera skarvsladdar för både inomhus och utomhusbruk. Skapa en enklare och roligare vardag eller fest genom att vara förberedd på alla elbehov. Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert elanvändande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg