måndag 26 december 2016

Usa största ubåt

MyPlanet kan USA - 50års erfarenhet. Res till Tropiska Öarna i Hawaii. Vill du Köra själv i Florida? Få Specialsydda Offerter på Resor! New York med sol och bad i Florida.

Res runt i Kalifornien Exklusivt. Lev den Amerikanska Drömmen Nu! Köp produkter från Plantoys hos oss. Ekologiska och barn- och babyprodukter online!


Stort utbud online - alltid snabba leveranser, välkomna! Världens största ubåt. Den ryska utbåten Dmitri Donskoi (TK-208). Rekordet: 1meter lång, meter bred.

Ubåten betecknas i Nato som i Typhoon-klassen och är med sina 1meter längre och större än någon annan ubåt. En av USA :s modernaste flottbaser. Kings Bay, Georgia – hemmahamn för Ohio-klassens ubåtar i Atlanten. Guantanamo Bay Naval Base, Kuba – USA leasar denna del av sydöstra Kuba.


Yokosuka, Japan – största utländska basen. Högkvarter för 7:e flottan. För att åstadkomma detta kommer åtta missiltuber per ubåt att tas bort. I Sverige byggs det för första gången på år två nya ubåtar vid örlogsvarvet i Karlskrona.


Det är bland annat därför de vill öva upp sin kompetens att hitta ubåtar som Gotlan som är något helt annat än de betydligt bullrigare och större sovjetiska atomubåtarna under kalla kriget. Se topp 5-listan över de största ubåtarna i världen här. Sovjet bakom historiens största ubåt. Nu är ”Dimitrij Donskoj” för första gången på väg att segla in i Östersjön.


Gotland i jämförelse med andra typer av ubåtar ? Det och att vi kan stanna under vatten så länge. En dieselubåt måste med jämna mellanrum upp till ytan och skicka upp en luftmast, som är lättupptäckt, och sedan sätta igång högljudda bullrande dieselmotorer. Führerns största ubåt är lastad med Tysklands senaste supervapen som ska hjälpa japanerna i kampen mot USA.


Samtidigt ligger en brittisk ubåt på lur i de kalla djupen utanför Norges kust och gör sina torpeder redo.

Historiens första ubåtsduell är under uppsegling. Upplev storslagna USA på egen hand. Gratis offert på USA-resor här! Tanken är att de strategiska ubåtarna ska avskräcka en fiende från att attackera.


Om USA blir anfallet klarar ubåtarna den första attacken eftersom de gömmer sig i havet. San Diego på amerikanska västkusten är hemmahamn för världens största flottstyrka. Här kryllar det av militärer, flottbaser och krigsfartyg. Ryssland har skickat världens största atomubåt till Östersjön.


Den 1meter långa ubåten är tänkt att delta i en parad för marina farkoster, som äger rum utanför S:t Petersburg i slutet av juli. För att komma dit måste ubåten färdas längs norska kusten, förbi Danmark och Sverige in i Östersjön. När USA införde systemet med konvojer till handelsfartyg minskade förlusterna kraftigt. Dmitry Donskoy (TK-208) används som en testplattform för ballistiska missiler och är den enda ubåt kvar i sitt slag som fortfarande är i drift.


Men även ubåtarna kommer att genomgå en uppgradering, den nya generationens ubåtar kallas SSBNX och USA har beställt av dessa båtar. Uppgradering av kärnvapnen. Ubåtarna är placerade i Atlanten och i Stilla havet.


USA lägger stora summor på modernisering av sina kärnvapen. Gotlandsklass ubåtarna var de första i världen som från början konstruerades med Stirlingmotorer. Motståndarna i övningarna hade svårt att lokalisera ubåten.


Sammanlagt har detta ord hittats gånger av Stora Ordboken. En amerikansk ubåt avfyrade roboten under en rysk marin övning långt inne på ryskt territorialvatten. Putin var nyvald president i Ryssland. Han lät ”affären” tystas ner, men händelsen fick stora historiska konsekvenser.


Händelsen väckte ett djupt ryskt hat mot USA. Förnedring och chock skakade Ryssland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg