torsdag 29 december 2016

Google formulär tips

Minska tiden med upp till 2 med formulärverktyget Netigate - Prova idag! Våra experter hjälper dig direkt. Kontakta oss så berättar vi mer.


Ordnat och analyserat Svaren på dina undersökningar samlas snyggt och automatiskt in i formulär där du hittar realtidsinfo om svar och diagram. Skapa enkelt anpassade formulär för undersökningar och enkäter. I filmen här nedan visar vi lite snabbt hur det går till. Ofta är det samma frågor jag vill ställa i flera formulär. Detta gör det enkelt att skapa till exempel förhör av glosor, möjlighet för eleverna att testa sig själva inom ett område, quiz när eleverna ska lära sig nya begrepp, skapa snabba.


Här är de bästa tipsen på hur du kan maximera nyttan av tjänsten. För spara tid kan du när du väl gjort ett formulär , kopiera det, ge det ett nytt namn och kanske flytta det till en annan mapp, och använda det igen. När du kopierar formuläret försvinner de gamla svaren. Här har du några exempel på vad ett formulär kan användas till: Inlämning av inspelning Test: Ta reda på elevernas.


Google formulär tips

En demo över hur du skapar ett quiz som är självrättande men som du också kan lämna individuell feedback på. Du kan också använda HTML för att bädda in formuläret i en webbplats. GDPR påverkar hur du kan använda formulär på webben.


Varje formulär som samlar in personuppgifter måste följa GDPR. Det innebär att du ska kunna stödja dig på en laglig (även kallad rättslig) grund för insamlingen och ha ett förutbestämt ändamål med ditt formulär. Ett nytt fönster öppnas med ett tomt formulär och en standardrubrik (”Namnlöst formulär ”). Klicka på standardrubriken om du vill lägga till. I avsnitt 2kan du förbereda dig på att de båda pedagogerna pratar om följande: Greta eller Elon?


Google formulär tips

Hur du kan jobba smartare med presentationer och formulär. Det kanske inte ter sig så mycket men det är väl vad det alltid varit. Ett samtal om skola, digitalisering och lite annat.


Det enda som krävs är en dator och en internetuppkoppling. Ibland vill man göra mer urval av sin data och presentera det på snyggare sätt. Här får du en liten beskrivning hur du kan göra, plus en film längre ner, som visar det praktiskt. Om du har ett formulär som du vill använda igen, behöver du inte skapa en kopia utan du kan istället använda samma formulär om och om igen.


Skapar du kopia får du till slut väldigt många formulär , och det är inte bra. Desto färre filer du har i Driven desto bättre. Gör din egen webbenkät. Börja med att ändra Namnlöst formulär till vad formuläret ska heta. Skriv sedan första frågans frågetext vid Frågerubrik och komplettera vid behov med en hjälptext.


Event tracking kan användas för att se aktiviteter på din sajt. Du kan se om man klickar på knappar, video och spåra formulär och knappar. Ett vanligt exempel är kontaktformulär där du anger ditt ärende tillsammans med ditt namn och e-postadress.


Du kan dessutom använda formulärkontroller till menyer och andra funktioner. Formulär används till att skicka och hämta information. Sök på den här webbplatsen. Om du vill begränsa hur mycket andra användare ska kunna redigera eller formatera ett formulär använder du kommandot Begränsa redigering: Öppna det formulär som du vill låsa eller skydda. När du har valt begränsningar väljer du Ja, starta tvingande skydd.


Betala med ditt kreditkort och se dina annonser idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg