tisdag 13 december 2016

Duktighetsfällan pocket

Många svenska kvinnor lider idag av stressrelaterade problem som sömnsvårigheter, trötthet, magproblem, ständiga infektioner och depressioner. Stressforskaren Aleksander Perski menar att dessa kvinnor kan ha hamnat i duktighetsfällan. De har hamnat i duktighetsfällan , eftersom de oftast har enorma krav på sig sjäva och förväntningar på vad de ska prestera, enligt Aleksander Perski, stressforskare och chef för Stressmottagningen.


Duktighetsfällan pocket

Den här utgåvan av Duktighetsfällan : en överlevnadsbok för prestationsprinsessor är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Boken har läsarrecension. Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).


Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. Skickas inom 1-vardagar. Fraktfritt över 1kr Alltid bra priser och snabb. I den här reviderade nyutgåvan varvas forskning och grundfakta.


Köp boken Kosmiskt pussel : försöken att förstå universum hos oss! Här söker du efter böcker och andra medier. Du kan också söka efter bibliotek, evenemang och övrig information om Stockholms stadsbibliotek. Söker du efter Duktighetsfällan : en överlevnadsbok för prestationsprinsessor av Aleksander Perski?


Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Böcker är bäst på pocket ! Utgivningen är bred och kvalitativ, och vi samarbetar med alla svenska förlag. Vi ger ut cirka sex böcker i månaden och våra böcker finnas att köpa nästan överallt. I denna kategori hittar du ett stort utbud av böcker om hälsa.


Duktighetsfällan pocket

Urvalet av böcker nedan ger dig en rik möjlighet att bli klokare på dig själv och din kropp. Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker.


Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer. En spegel – i form av en silverfolierad yta – möter läsaren mitt på omslaget. Så fångas konturerna av det egna ansiktet på omslaget till ” Duktighetsfällan ”. Författare: Alexander Perski är en av Sveriges främsta stressforskare. Här beskrivs de psykologiska mekanismer som gör att många unga kvinnor mår dåligt.


Duktighetsfällan pocket

Författarna menar att det går att undvika att fastna i duktighetsfällan genom att sluta söka bekräftelse genom att prestera. Hitta och köp böcker av Joanna Rose här. I vårt sortiment hittar du Duktighetsfällan : en överlevnadshandbok för prestationsprinsessor och andra utgivningar. Nu finns en annan uppmärksammad bok, Duktighetsfällan – en överlevnadsbok för prestationsprinsessor, i pocket. Den är skriven av FF-redaktören Joanna Rose och stressforskaren Alexander Perski och kom ut i fjol.


Vad har kosten gemensamt på de platser på jorden där människor blir riktigt gamla, och dessutom mår bättre vid hög ålder? Forskarna har äntligen hittat. Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt.


Nyheter för alla n yfikna livsnjutare. Kvantfysik på riktigt - VAD ÄR LIV? Båda böckerna finns tillgängliga i flera olika pocket eller andra utgåvor på bibliotek eller bokaffärer också samt på ett flertal nätbibliotek.


Utöver denna huvudskaliga kurslitteratur tillkommer annat rekommenderat material som komplement till kursböckerna. I denna reviderade utgåva följer författarna upp hur det har gått för de sex djupintervjuade tjejer. Hur är deras liv två år efteråt? Ur balans (Innbundet) av forfatter Aleksander Perski.


Se flere bøker fra Aleksander Perski. Anledningarna till att boken kom till var två.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg