tisdag 20 december 2016

Baka till många

Att baka i långpanna är himla smidigt, det går oftast rätt fort och du får ljuvligt fikabröd som räcker till många. Alternativt så fyller du frysen med dina favoriter på nolltid när det blir så mycket av en sats. Att bjuda på gott hembakat fika uppskattas av många. Vi har flera recept på prima fika som är lätt att baka och dessutom passar perfekt att bjuda familjen eller kollegorna på. Långpannekakor – finns det något godare och enklare än att baka i långpanna?


Perfekt om du ska ha kalas, vill bjuda många på fika eller snabbt baka något riktigt gott när gästerna plötsligt ringer på dörren.

Underbara vetebullar som räcker till många och är busenkla att göra. I stället för att kavla ut degen och och baka vanliga kanelbullar är det mycket lättare att bara trycka ut degen i en långpanna och fylla hålen i degen med en krämig kanelfyllning. Om du vill piffa lite extra är färska bär och ätbara blommor perfekta att dekorera med. Cheesecake och andra kakor i långpanna är lösningen som gör buffén enklare. Här är recept på populära kakor att baka i långpanna.


Baka i långpanna till många. Smart när man ska bjuda många gäster på dessert! Att baka just i långpanna är ju så himla smidigt, det går oftast rätt fort och du får fika som räcker till många.


Först ut är de här helt fantastiska biskvierna i långpanna– ni är många som googlar på dom och hamnar hos mig.

Förra veckans tema var laga i långpanna. I veckan tänkte jag ägna mig åt att baka i densamma. För att baka i långpanna är så smart. Räcker till många , alltså. Jag brukar skära i mindre bitar än de som står i traditionella recept, ta fram eftersom och då funkar de lika bra som enkel dessert.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy. Enkelt, gott och väldigt snyggt – det blir resultatet när du bakar i långpanna. Här är de bästa recepten för din bakning – alla recepten är uttänkta för långpannan. Gör bland annat kanelbullar, blåbärskaka, citronrutor, lakritskladdkaka, svartvinbärskaka och kärleksmums som du aldrig har bakat dem förut.


Så tänkte baka på långpanna - borde vara enklast när man ska baka. Då får du lättare upp kakan utan att den går sönder och kan skära fina bitar som på rulle så kan du klippa till en bit som passar. Låt bakplåtspappret gå upp på kanterna i långpannan. Det är viktigt att täcka alla kanter. Och viktigast av allt – långpannekakor smakar alltid bäst när man delar dem med riktigt många.


Sött och salt, mjukt och knaprigt - möjligheterna i bakbunken är oändliga. Vad roligt att just du har hittat hit! Här kan du söka bland tusentals recept och produkter för bakning och kalas.


Snart är det dags att baka till fikat på jobbet och jag behöver hjälp med recept.

Det ska vara en kaka som är lätt att baka till ca personer. Går den att baka i förväg och frys in så är det pluspoäng. Snälla hjälp meg med något smarrigt. Snabb kola som julgodis.


Falsk ostkaka med squash Mjuk kardemummakaka. Chokladsockerkaka med kaffeglasyr och mandelspån. Tårta i långpanna passar bra att göra när du ska ha en större bjudning. Den tillreds i ugnen och blir en mäktigt bakverk som räcker till många gäster.


Resultatet blir magnifikt och läckert!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg