onsdag 21 december 2016

Kirsch gardinskena elite

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! Elite -skenan är ännu en klassisk skena som klarar lätta till medeltunga uppsättningar trots sin slanka design. Du kompletterar bara med fästen beroende på om skenan skall vara tak- eller väggmonterad.


En stabil gardinskena , för både tak- och väggmontering, som tåler tyngre gardinuppsättningar, helt enkelt!

GARDINSKENA KIRSCH ELITE SKENA VIT 200CM. Elegant och smidig upphängning av gardiner! Skenan passar lätta till medeltunga gardiner, ca 5kg per 3m skena. Elite -skenan kan kompletteras med retur-och hörnböj om man vill komma till i olika hörn eller skärma av i ett rum. För oss är det viktigt att varje produkt genomsyras av kvalité i design, funktion och hållbarhet.


Och vilken gardinskena ditt val faller på beror på ändamålet. För en modern gardinuppsättning ska du titta efter Flexi-, Elite - och U-skena. Dessa finns både för skena i tak och skena på vägg.

Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb! Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi. En klassisk skena som trots sin slanka design klarar både lätta och medeltunga uppsättningar.


Om du inte vet hur man aktiverar JavaScript, besök enable-javascript. Vår gardinskena Elite är vår mest sålda skena för tak. Detta på grund av sin stilrena design i kombination med att den klarar både lätta och tyngre gardinupphängningar.


Vi har även Flexi takskena som är väldigt populär på grund av sin nätta och diskreta design. Eliteskenan har en diskret och nätt design och klarar både lätta och tyngre gardinupphängningar vilket gör den till ett flexibelt alternativ för dig som byter gardiner regelbundet. Med Elite -skena komplett väggfäste ingår en skena, stycken gli väggfästen samt ändstopp. Vårt sortiment av tillbehör för gardinskenor är utvalt med omsorg för kvalité och funktion.


Kirsch Elite -Skena Vit. Vi vill erbjuda allt som kan underlätta och förbättra din gardinupphängning. Många av tillbehören är anpassade för att passa en specifik gardinskena medan andra passar till alla skenor.


Här hittar du gardintillbehör så som gardinringar, fållfix, omtag och veckband. Beställ din gardinstång från Hemtex webbshop eller köp i någon av våra butiker. Manövrering med _____.

En av sveriges mest sålda gardinskenor till takmontering. Lagervaror skickas inom timmar. Fri frakt över 5kr. Medlemskap i tre nivåer. Varje krona du handlar för ger dig en poäng – och ju mer poäng du samlar, desto högre nivå och fler förmåner får du.


Gardinskenor av aluminium för medeltunga gardiner, kappor och duschförhängen. Behöver du en extra lång gardinskena för vägg så erbjuder vi skarvdelar som göra att du enkelt kan skarva ihop flera skenor med varandra så de uppfattas som en enhet. Hur hänger du helst dina gardiner? På en snygg gardinstång såklart.


Därför har vi ett brett sortiment av gardinstänger i alla möjliga olika stilar, färger och former. Med en klassisk kirschstång skapar du smidigt en snygg gardinupphängning. För att passa perfekt till dina fönster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg