måndag 19 december 2016

Teleskopskaft 10m

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Teleskopskaft används för att putsa på högre höjder som man inte når från marken.


Man ska välja teleskopskaft som passar till de fönsterputsverktyg man har för att få säkrast möjliga arbetsmiljö. Rollerskaft tillverkat av stål. På Jula siktar vi högre.

Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Nå alla grenar utan att klättra! Den krokformade spetsen gör sågningen stabilare och håller bladet på plats.


Kniven på bladets nedre del ger ett rent och exakt snitt nedifrån. Räckvidd upp till m. Automatlåsning, dubbelregeln låser skaftet och QuikFit-verktygshuvudet tryggt samman. Behändig upphängningslänk. Praktiskt teleskopskaft av aluminium för att få ökad räckvidd.


Skaften är tillverkade av aluminium vilket minskar belastningen under arbetet, gummerat skaft ger ett bra och skönt grepp.

Skaftet passar till Nelson Gardens Takskrapa. Perfekt vid målning av industrihallar, större båtar, lager m. Vikt med teleskopskaft är endast ca. Hyveln utan skaft väger kg. Abonner på kollektionen teleksopskaft med ATOM Feed - Priser i parentes ( ) er uden moms.


Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. FÖNSTERSKRAPA M TELESKOPSKAFT. Själv köpte jag så jag kan ha uven på 10m.


Jag tror inte att jag kan få upp. Denna modell är en enklare modell som är lämplig vid små volymer. Består av ett kraftigt akrylplaströr med två ventiler och ett lod. Særdeles fornuftigt teleskopskaft til gulvrengøring, som kan justeres mellem 1og 1cm.


Skaft och moppstativ till alla typer av moppar. Vi har ett stort utbud av Ergonomiska teleskopskaft för användare som har skaftet som arbetsredskap och en mängd enklare skaft för den som använder det mer sällan. Moppstativ för kardborremoppar, fickmoppar och engångsmoppar.


Ett teleskopskaft som kombinerar design, funktion och ergonomi. Specialutformat handtag som ger ett ergonomiskt och bra grepp.

Friktionsringen gör att skaftet går bra att luta mot väggen utan att det faller ner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg