onsdag 28 december 2016

V75 live

V, V8 Voch HARRY BOY är exempel på varumärken som tillhör AB Trav och Galopp. Våra regler och villkor. Spel om pengar kan ge negativa sociala. V65-loppen direkt från travbanan och uppsnack inför helgens V75.


I programmet bjuds det på intervjuer, analyser och tips. Så gick det på V– rätta din rad här V75-LIVE Trav365:s Nils Larsson guidade.

Det senaste om VLive. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om VLive på Aftonbladet. V-omgång med tips, intervjuer och analyser från dagens tävlingar. Här redovisar vi dagens vinnare inom Vså snart loppen är klara och när odds, kvarvarande travsystem, värde samt eventuella strykningar samt diskningar har inkommit från ATG så redovisas det fullständiga resultatet från Vidag på Bjerke.


Första start för Vär satt till ca 19:så om du inte ser något resultat. Följ Voch Vlive med SportExpressens experter – speltips, analyser, värmningar och direktrapporter Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. För dig som redan är betalande Live Premium-abonnent kommer abonnemanget att förlängas med en dag.


Ikväll är V86-Direkt flyttat till TV4-sport på grund av att PSG spelar och TVvalt att visa den matchen i TV12.

På grund av att TV4-sport numera inte är lika tillgänglig som TVså väljer vi att därför bjuda på ATG- live ikväll. Nu blir det gratis för alla att se direktsända trav- och galopptävlingar i datorn, i mobilen och på surfplattan. Rätta VResultat idag. På Travet hittar du alltid rätt resultat. Vresultat lördag Bergsåker.


För att få tillgång till Live gratis ska du vara kund hos ATG vilket också är gratis. Man registrerar sig enkelt via datorn eller mobilen och kan komma igång direkt (se faktaruta). Senaste nytt om travsport hela dagarna.


Vi bevakar de stora loppen, de hetaste hästarna och ger dig de bästa speltipsen. Läs mer på Sveriges nya travsajt. Expressens Live -system bygger på den allra senaste informationen såsom värmningar och sena utrustningsändringar och komponeras varje vecka ihop av den expert som guidar läsarna genom livebevakningen av Vpå expressen. Häng med i live -snacket och köp en andel i systemet. Rank och genomgång till Vligger uppe på travögat.


Välkommen till Gratistravtips. De allra flesta i ATG Live , men också cirka timmar i TV4-kanalerna, vilket gör trav och galopp till två av de mest exponerade TV-sporterna alla kategorier och ger den svenska hästsporten en unik position i världen. Du kan dessutom titta på V-loppen live eller i efterhand.


Se även Stalltipsen och information om banan. Avsnitt (68) VDirekt.

Per Skoglund pratar Voch Stosprintern direkt från Halmstad. Här hittar du den senaste rätta raden för Vfrån ATG. Alla våra tv-program som visats i TVfinns också tillgängliga och de publiceras cirka en timme efter att de visats i TV.


Vår VStartlista innehåller information som Vprocent, speltren barfotainfo, mm. Avslutande segern inom Vtog Önas Nougat med Per Nordström i vagnen efter att ekipaget lett från start till mål. Norsk Rikstoto skal skape spenning og underholdning i hverdagen for folk flest. Her får du siste nytt, spilletips, intervjuer og annen informasjon til våre t. Tävlingen och programmet kommer även att sändas live på ATG Live. En vinnare som tidigare svarat rätt på V-klubbens kunskapsfråga bjuds in till studion och kan på plats vinna ett Top 7-system (till avdelning under V-tävlingarna) dagen därpå.


Storleken på vinsten bestäms live i studion med hjälp av ett lotterihjul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg