måndag 19 december 2016

Montera reformbeslag

Montera reformbeslag

Montera gardinstänger. Du kan välja att placera hållarna i ett förmonterat väggbeslag, om du har ett sådant, eller direkt på vägg. Vi har även samlat några små nyttiga tips som hjälper dig att lyckas med din gardinuppsättning. Så här monterar du hållare i beslag. Absolut enklast är det att använda reformbeslaget om det finns ett sådant.


För ner hållaren i det befintliga reformbeslaget. På sommaren när dörren kanske står öppen mycket av dagen, är det praktiskt att ha en gardin som du kan skjuta över på den andra sidan av dörröppningen. Ett tips är då att låta gardinstången gå ut lite på sidorna. Hur monterar man en gardinstång? Vi hjälper dig att montera en gardinstång med hjälp av beslag i hållare eller vägg.


Köp gardinstång online på Hemtex. Mät upp platsen för det första beslaget, märk ut hålen och förborra med ett smalt träborr (om du monterar beslagen på fönsterkarmen). Använd ett mm murverksborr och pluggar om du monterar beslagen på en tegelvägg. Vill du att rummet ska kännas luftigare kan det vara bra att montera stången ännu närmare taket. Många traditionella gardinstångshållare och skenfäste förs enkelt ner i väggbeslagets skåror.


De hållare som inte passar i skåran monteras istället på den lilla brickan som förs in i väggbeslagets spår. Produkter som exempelvis rullgardiner kan även de monteras i väggbeslaget, med hjälp av den lilla brickan. Gardinspiraler, krokar och öglor.


Här hittar du gardinspiraler, krokar och öglor som du använder när du ska sätta upp mindre gardiner, draperier eller andra. Med rätt tillbehör sätter du guldkant på din gardin! Här hittar du snygga och funktionella gardinbeslag från Habo, och ser återförsäljare som finns nära dig.


RÄCKA och den tunna till gardinstången HUGAD. Vill du flytta ett telefonnummer från en annan operatör till Telegör du en nummerflytt, även kallad portering. Det innebär att ditt nummer flyttas till oss och. Hitta gardinskenan du söker!


För väggmontering utav C-skena, klicka enkelt C-skenan på plats i fästet. Vinkeln monteras direkt på vägg med skruv och plugg, alternativt så passar den utmärkt i väggbeslag s. De sitter oftast på väggen i lägenheter där man inte vill eller får borra nya hål. Väggbeslaget har plats för både hållare och beslag. De traditionella gardinstångshållarna förs enkelt ner i väggbeslagets skåror. Det går bra att sätta upp rullgardiner utan att borra i vägg eller tak om man har fästen för gardinstänger!


Montera reformbeslag

Vi har precis satt upp två stycken. Kirsch väggbeslag kallas även reformbeslag. Utforska våra väldesignade gardinstänger, vajrar och skenor i många olika stilar och hitta den bästa lösningen för ditt hem, i ett uttryck du gillar.


Ett hemlarm för dig som enkelt vill montera och sköta om ditt larm själv utan någon koppling till ett abonnemang med tillhörande månadskostnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg