tisdag 6 december 2016

Damhuskroen kommende begivenheder

Damhuskroen kommende begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation. Der er ingen kommende begivenheder på dette. Mød os til nogle af vores events - og kom gerne med feedback! Vi opdaterer løbende siden så du får det bedste overblik over de største kommende begivenheder fra hele verden. Best in Life er ikke et sekund i tvivl om at følelsen af at overvære sin drømme begivenhed LIVE under en utrolig atmosfære er et øjeblik man sent vil glemme.


Grænsemageren opføres som en opera i fuld skala med tre akter i henholdsvis to og tre billeder, ni solister, stort operakor, fuldt symfoniorkester og professionel regi. Københavns største Bodega fest Maj med John Mogensen Live Duo Over 3gæster starter med fælles spisning. Du har mulighed for at komme og få en. Allerø og det skal markeres.


Tag festtøjet og danseskoene på og vær med til at fejre denne begivenhed gerne sammen med familie, venner og bekendte. Den store Vinterbadedag på Hotel Christiansminde afholdes endnu engang sidste søndag i januar måned. Kom ned til stranden ved Christiansminde, og nyd en tur i det.


Damhuskroen kommende begivenheder

Poul Krebs er selvfølgelig at finde på scenen, år efter han selv var med til at købe og forvandle Brundby Hotel til Danmarks eneste Rockhotel Sidste år var. Har du glemt din konto? Søg efter begivenheder.


De fleste danseglade mennesker kommer til Karmafesterne i én by nær dem. Damhuskroen Rødovre har delt en begivenhed. Der vil være mange stande, bl. Bo Christensen, Hardy Lau, Sørens Fuglekasser m. Alle er velkommen til at komme og sælge deres fugle eller for at købe nyt ind.


Private sælgere har adgang til hallen fra kl. Til forårs koncerterne spiller jeg en del sange fra “I Want To Be Kin” samt helt nye numre og selvfølgelig også publikums favoritter. Jeg har fået multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren til at komme at spille sammen med mig.


Det bliver magisk” udtaler Teitur. Arrangør Spillestedet Thy Siddende koncert. Discipel i lyset fra Enok Efter at ha arbejde med Enoks nøgle i nogle år, vil jeg prøve at give denne inspiration videre igennem dette foredrag, Vi kommer til at.


Damhuskroen kommende begivenheder

Her er dansetimen for dig, som har lyst til at feste på din tirsdags fyraften og tanke op på overskudskontoen. Vi mødes gange i den hemmelige oase i hjertet af. Forsamlinger er aftener i fællesskabets tegn, hvor vi arrangerer en buffet, I skal bare komme og sætte jer til en hyggelig aften. Julie Kajgaar teologisk netværker, vil holde foredraget: Tear down this wall, som handler om hvordan murer af fjendskab mellem israelere og palæstinensere kan. Du kan komme præcis som du er, om det er trist, tung, bange eller glad.


Vi ønsker at du finder en vej videre, at du finder noget din krop kan li´og som gør dig glad. Vi vil vise dig en vej som bringer dig i kontakt med din kropslige og eksistentielle styrke igen. Slade og Sweet en dobbeltkoncert på Docken i København.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg