tisdag 6 december 2016

Skapa apple konto

Välkommen till Naturkompaniet! Gör vardagen till ett äventyr! Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden.


Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Om du ställer in Apple TV-appen på din smart-tv och behöver skapa ett Apple -I kan det hända att du dirigeras om till activate.

Beroende på när du skapade ditt Apple -ID kanske det redan är skyddat med tvåfaktorsautentisering. Skapa ett Apple ‑ID Skapa ditt Apple -ID. Ett Apple -ID är det enda du behöver för att få åtkomst till alla tjänster från Apple. Apple rekommenderar att du använder ett Apple -ID för att få tillgång till iTunes, iCloud och andra Apple -tjänster.


Ange barnets födelsedag. Om du inte vet om du har ett Apple -ID hjälper vi dig att hitta det. Det är viktigt att du anger rätt datum.


Du uppmanas antingen logga in med ett befintligt Apple -ID eller skapa ett nytt.

Välj Skapa nytt Apple -ID. På ditt Apple - konto kan du hantera kontoinställningar, följa beställningar och returer och kontrollera saldot på presentkort. Det går smidigare att handla på Apples sajt om du har ett Apple - konto.


Läs om hur du skapar ett Apple -I hanterar ditt konto med mera. Your Apple ID is the account you use for all Apple services. Genom att skapa och använda ett Apple -ID kan du göra din Apple Online Store-upplevelse personlig. Med ett Apple -ID kan du spara artiklar du vill köpa, spara din kundvagn om du nästan är redo att beställa, använda expressutcheckningen, kontrollera din beställningsstatus och mycket mer.


Alla Apple -enheter har inbyggda, säkra hanteringsramverk som innebär att it-avdelningen kan hantera och konfigurera inställningar samt aktivera vissa säkerhetsfunktioner trådlöst på distans. It-avdelningen kan enkelt skapa profiler för att ställa in allt som användare behöver för att vara säkra och effektiva. Nu kan du gå tillbaka till App Store och ladda ned kontots första App. I skolor så är det bökigt med kreditkort och då kan det vara praktiskt att först skapa ett Apple -ID för köp av Gratis-appar.


Det går sedan att konvertera detta konto till ett betalkonto. Lycka till i app-jungeln! Apple har gjort detta för att förhindra så personer inte kan skapa massa konton och får en massa gratis iCloud-utrymmen. Kan förstå att man bara tillåter tre iCloud- konton på en och samma enhet men att inte kunna använda ett äldre konto när dessa tre på den nya enheten blivit använda, är för jävligt. Att man låser enheten.


Nu går det att skapa ett nytt Apple -ID och det måste vara en ny E-post adress som tidigare ej varit kopplat till Apple -ID.

Fyll i alla uppgifterna. Glöm ej att noter vilket lösenord du skapar , notera även vilka säkerhetsfrågor du väljer. Tänk på om du använder versaler eller inte!


För Apple är det bara en identifikation och inget annat. Du får använda bokstäver, siffror och punkter. Du har nu fått så många råd hur du gör för att skapa ett Apple -ID och återställa lösenordet att klarar du inte av det nu så kanske det är dags tt sälja grejerna och använda ett kollegieblock istället. Apple records certain usage data for security, support, and reporting purposes.


See how your data is managed.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg