tisdag 27 december 2016

Intensivkurs golf grönt kort

Golfportalen ger dig intressanta reportage och notiser om intensivkurs golf grönt kort som du troligen inte hittar annars. Garanterat kul läsning för alla golfare. På Golfportalen hittar du information om intensivkurs golf grönt kort men även Sveriges -bästa golfbanor, de bästa greenfeemedlemskapen och erbjudanden. Ta Grönt Kort i golf via intensivkurs ? Din personliga golftränare i Linköping, Norrköping, Åtvidaberg och Kisa hjälper dig.


Vill du snabbt komma igång med golfspelet då är denna kurs rätt för dig!

Under en heldag får du en intensiv och lärorik utbildning i golfspelet. Du får instruktion och träna på golfens olika slag och lära dig om golfvett, golfregler och utrustning. Kursen är på en dag och ger grönt kort. Vi vägleder dig till grönt kort – hcp och vidare till nästa steg i din utbildning.


Vi tränar på alla moment inom golfen – golfsvingen, träklubbor, puttning, chippning, wedgar och bunker. Första steget är att anmäla dig till en Grönt - Kort -Kurs. Du hittar alla våra planerade kurser här på hemsidan.


Kurserna innehåller en grund av teori och praktik.

Vi använder oss inte av några prov eller förhör, utan tillsammans kommer vi till en nivå där ni blir godkända. Har du funderat på att börja spela golf ? För att få lov att spela golf på ”riktiga golfbanor” (det finns så kallade ”Pay-and-Play” där alla kan spela) i Sverige måste man ha genomgått en golfutbildning. Dessa golfutbildningar kallas för nybörjarkurs golf eller ” Grönt kort golf ”. De gamla myterna kring golf att det är svårt, dyrt och tar tid har suddats ut.


Nu finns det plats på golfbanorna. Golf för alla Sofielund GK ligger endast minuter från Stockholm. Hos oss behöver du inte boka starttid då vi tillämpar bollränna veckans alla dagar. Läs mer om friskvårdsbidraget här.


Utbildningen omfattar båda praktik och teori. Vi går igenom allt du behöver för att ta grönt kort. Lektionerna bokas när det passar dig och kan läggas helt efter egna önskemål. Du bestämmer själv i vilken takt du vill att utbildningen ska gå.


Namn, Golf -i signatur- både på dig som spelare och på markören. Datum, start-ti resultat ifyllt på varje hål och en totalsummering. Skriv även på Scorekortet- ”Speltest för Grönt Kort ”. För att sedan bli registrerad på Grönt Kort (= hcp 54) ska du: 1.

Inom golf räknas även nybörjarkurser och lektioner som friskvård. Med andra ord är det verkligen rätt tillfälle att börja spela golf nu! Det första steget in i golfen är en Nybörjarkurs.


Vissa kallar det för Grönt kort -kurs och det är något som alla golfare har gjort för att börja spela golf. Du lär dig de grundläggande av både de praktiska och teoretiska. Vi vill med denna kurs erbjuda dig en bra och nyttig start på din golf.


Anmäl dig via dator i receptionen (under säsong). Vi tränar på golfens olika slag, använder oss av spellika övningar och skapar en härlig gemenskap där målet är att skaffa kompisar, ta grönt kort och så småningom få spela på banan. I år erbjuder vi intensivkurser. Hem Golf Ta grönt kort ! På Knistad blir du golfare över en helg! Bor förstklassigt precis vid banan och äter i herrgårdens restaurang med White Guide-utmärkelse.


Välj ett av våra populära kursalternativ nedan eller kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg