fredag 16 december 2016

Vit tobak snus

Beställ enkelt och smidigt på nätet. Morakniv, Anders Petter, mm. Cerveras breda sortiment! Istället för traditionell tobak används växtfiber som håller sig helt kritvitt även under snusningen och efteråt!


Vitt snus har flera fördelar över klassiskt snus , det innehåller ingen tobak och färgar inte av sig på tänder eller tandkött. Prillorna är mjuka och fyllda med nikotin, formatet på prillorna är oftast white.

Tobaksfritt snus med nikotin är en helt ny typ av snus. De är kritvita och mindre fuktiga, vilket gör att snuset varken missfärgar tänderna eller bidrar med den klassiska snuslukten. Nikotin påsar utan tobak. Detta helvita snus med nikotin kallas all white, pure white eller super white. LYFT, Skruf Super White, Nordic Spirit, Zyn, White.


Tobaksblandningen är noggrant utvald av master blendern Lars Olsen. Snuset som även går vid namnet The Emperor från sin otroliga tobaksblandning. En dosa innehåller 14g snus.

Snuset är extra starkt tack vare den höga koncentrationen tobak. Portionerna är vita , vilket betyder att dom rinner mindre och ger smak över en längre tid. Samma goda smak, men helt fri från tobak. Epok Mint blir LYFT Mint.


Se alla all white-produkter från LYFT här. Köp LYFT Mint Slim All White Portion här! Det vita snuset , som är fritt från tobak , har blivit populärt. Dock är huvudingrediensen nikotin. Men är det ofarligt med en vit prilla under läppen?


Ett nytt helvitt snus , som är vitt före, under och efter användning. Helt utan spår av tobakssmak. Snuset har en ljus och kryddig karaktär med tydliga inslag av pepparmint samt aningen spearmint och vanilj.


Smålands Brukssnus vit portion är ett vitt portionssnus med en traditionsenlig tobakssmak och en lägre fuktighet. Denna webbplats kräver cookies för att fungera. Cookies används också för att analysera trafiken. Det är ett snus som inte behöver kylförvaras och som inte rinner, men som levererar nikotin på samma effektiva sätt som vanligt snus.


Tobaken hängs upp på en ställning eller på uppspända snören och får ofta en något högre sockerhalt än lufttorkad tobak.

Färgen brukar också bli något ljusare. Soltorkning förekommer oftast i torra och varma områden. Vi använder aldrig röktorkad tobak. Vårt snus består aldrig av röktorkad tobak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg