fredag 30 december 2016

Ledx mamba 3500

Ledx mamba 3500

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder.


Ledx mamba 3500

Ladda endast batterierna med de medföljande laddarna från LEDX. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker. At the highest power mode the lamp gives a fantastic light for almost two hours. Lampan ger en bred men ändå lång ljuskägla med jämn ljusbild. Spara produkten till en lista.


Informera mig när priset sjunker. Jämför med andra produkter. Mamba fungerar också bra för eftersök av vilt, klättring, och skogsarbete m. UltrAspire Spry som väska till det stora batteriet.


Det är en kraftfull pannlampa som tillsammans med sin låga vikt och kompakta format blir en bra följeslagare när höstmörkret faller. Mamba X-pand har även fått en nättare ram utan skruvar och nyutvecklad reflektor. Svensktillverkad med års garanti! Eller om du förvarar batteriet i tex midjeväska och den vanliga kabeln inte räcker till.


Sök Kundvagn (0) Frakt: Ej valt. Liksom tidigare levererar Mamba väldigt mycket ljus tack vare högeffektiv elektronik, st LED och stor kylyta. Förpackat i ett mycket kompakt välbalanserat och stryktåligt lamphus. LEDX förlängningskabel 1cm.


Ledx mamba 3500

Lampan är riktigt kraftfull som med sin låga vikt och kompakta format har blivit en storfavorit bland löpare, orienterare, mtb:åkare och som arbetsbelysning i skog och mark. Sen keveys ja kompakti koko tekee siitä erinomaisen kumppanin syksyn pimeyteen. Fick en fråga via PM hur jag fäst min LedX Mamba och det är lite svårt att förklara utan bilder så jag postar här: I överkant med buntband runt styret, inga knepigheter.


I underkant, trä in ett buntband med tillräclkigt stor skalle för att inte krypa igenom, sedan under styret, över stammen och ner under styret på andra sidan igen och ut genom fästet. Vi erbjuder pannlampor för proffs med överlägsen kvallité. Vi har lång erfarenhet och stort utbud av det bästa pannlamporna på marknaden. Hej och välkomna till Orienteringsspecialisten. Specialistbutik för orientering, trailrunning och andra aktiviteter utanför asfalten.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. LedX Mamba er en kraftfull hodelykt som sammen med sin lave vekt og kompakte format er en meget god følgesvenn i mørket. LedX Mamba har stk LED (Cree XM-L U3) og en elektronikk med en unik høy virkningsgrad. Lampan kan också programmeras om för att få egna kombinationer av effektlägen.


Mamba är en kompakt LED belysning som lyser lika starkt som normal bilbelysning. Rejäla kylflänsar gör att lampan kan lysa på hög verkningsgrad under lång tid. LedX Mamba kan via en förlängningskabel kopplas till annat 12V elsystem på t. UPPGRADERAD MODELL MED X-PAND LINS!


Välj i droplisten till höger. Jag har en Ledx Mamba som är flitigt använd. Den har en riktigt bra ljusbild.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg