onsdag 28 december 2016

Bästa palma tipsen

Easily Book your Tour Online Now! Your Official Ticket Retailer! Här är klassiska tips att göra på Mallorca. Vandra nerför bergssluttningen till den lilla stenstranden Cala Deià och dess två restauranger.


Vattnet är turkosblått och stranden stenig men det är ändå en av Mallorcas bästa stränder. Inte så stort att man behöver stressa, men ändå tillräckligt stort för att ha både museer, sevärdheter, gallerier och massor av butiker, restauranger och barer. God mat, goda drycker, vacker natur, charmiga byggnader och bra shopping. Mallorca är en fantastisk ö med så himla mycket härligt att erbjuda.


Under våra tips presenterar och delar vi med oss utav det som vi tycker är bäst och aktuellt på Mallorca just nu. Vi ger er våra personliga favoriter blandat med information som kan vara kul att känna till vid ett besök på Mallorca. Strand möter shopping och nattliv på bästa sätt och staden är lika härlig för en långsemester som under en weekend. Den här resguiden är den oumbärliga för den som vill hitta till det pulserande nattlivet, den bästa shoppingen och restauranger som verkligen håller måttet.


Bästa palma tipsen

Måndag till fredag kan du äta deras prisvärda trerättersmeny inklusive vin, vatten och kaffe för euro. Annars är deras skaldjurspaella – som här kort och gott kallas arroz (ris) – en av de bästa jag ätit. Här delar de med sig av sina bästa tips på saker du inte bör missa när du reser till Mallorca. Restaurang Simply Fosh – en unik matupplevelse.


Simply Fosh serverar modern medelhavsmat med inriktning på rena smaker och säsongens råvaror. Carrer de la Missió Den här lilla bakgatan har levt upp de senaste åren. Läs våra bästa Mallorca- tips och låt dig inspireras. Då blir du först med de senaste nyheterna och mest initierade tipsen , får genvägarna till de nyaste guiderna och full koll vilka weekendstäder som gäller framöver och vart din nästa långresa bör gå.


Bästa palma tipsen

Missa inte de bästa tipsen – prenumerera på vårt nyhetsbrev i dag! Det bästa är att ta en audioguide för att få en inblick i vad man ser på. Res med barnen till Mallorca. Bästa tipsen på barnvänliga hotell och restauranger, de finaste stränderna och roliga aktiviteter för hela familjen. En av Mallorcas bästa naturist-stränder ligger på halvön utanför Alcudia.


Avnjut rustika tapas eller sockersöt en-saimada med en café con leche på den stimmiga uteserveringen och betrakta den shoppande folkmassan. Pris per tapas: euro och uppåt. Ungefär hälften av Mallorcas befolkning bor i staden och här finner ni de bästa restaurangerna, butikerna och nattlivet Njut av rustika tapasrestauranger, trendiga caféer och vandra slingriga gator upp och ner i Gamla stan.


Palmas bästa restauranger. Hemma igen efter en mycket lyckad resa. Det var verkligen en perfekt tjejweekendstad. Cissi Lunas klasser är de med mest drag, när hon samtidigt dj:ar pumpig techno. Klart blått vatten, fest och mysiga restauranger.


Detta gäller också stadens takterrasser. Pintxos är egentligen en företeelse från Baskien i norra Spanien, så de bästa platserna att äta pintxos är på basiska barer, som till exempel Taberna Vasca Goxua (länken går direkt till sidan om pintxos). Jag bodde uppe i El Terreno där filmen Jönssonligan på Mallorca spelades in och promenerade varje morgon ännu högre upp till Bellver Castle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg