fredag 23 december 2016

Rädda förhållandet tips

TA I VARANDRA – sträck ut en han bokstavligt talat. Fysisk beröring väcker ofta längtan efter mer. PRATA, PRATA, PRATA – kommunikation och förståelse stärker kärlek, respekt – och lust. STÖTTA VARANDRA – och bekräfta varandra! Ni kämpar båda två, visa att ni ser det.


Rädda förhållandet tips

På arbetsplatser som mår bra är det ofta högt till tak. Man kan skämta och tar inte allt på så stort allvar. Det är ofta en väldigt god barometer på att det står rätt till och det gäller även relationer. Ibland kan det vara bra att vara ifrån varandra, även om det bara handlar om en kortare tid.


Ta en promena sätt dig på ett fik eller bara slappna av. För även om inget förhållande är fritt från tråkiga stunder, så finns det sätt att hindra dem från att bli vardag. Här är bra tips för att hålla gnistan vid liv: 1. Alla förhållanden går genom upp- och nedgångar, det är inga konstigheter med det.


Rädda förhållandet tips

Men låt inte sämre tider dominera ert förhållande och riskera uppbrott. De här knepen hjälper er att bryta dåliga mönster och få ett bättre förhållande. Kom ihåg att prata med din partner – kommunikation är alltid viktigast! Vad du kan göra är att reflektera över vad ni gjorde rätt och fel i förhållandet för att kunna förbättra ditt framtida beteende och ta rätt beslut.


Välj att gå framåt efter otrohet. Om det känns för svårt för dig och din partner att komma över situationen är det bäst att ni anlitar en expert för att guida er på rätt väg. Allt är inte bara problem. Det går faktiskt att rädda ett förhållande som är i kris.


Ni kanske bråkar mycket och känner att ni som par står och stampar på samma ställe, ni kommer inte vidare. Ni vill skiljas, eller göra slut. Men innan ni tar det beslutet så finns det några saker ni kan prova. Försök att prata med varandra. Enligt SCB separerar procent av alla svenska småbarnsföräldrar.


Forskare vid Göteborgs universitet har kartlagt de viktigaste faktorerna bakom skilsmässorna – och ger fem tips som kan rädda förhållandet. Hon delar också med sig av sina bästa tips för att rädda relationen innan det är för sent. Enligt henne är de åtta vanligaste problemen i ett förhållande : Känslan av att den ena parten ”inte bryr sig lika mycket som tidigare”. Att den upphetsande, nyförälskade känslan ersätts av leda: ”vad hände med gnistan mellan oss?


De ville ha hjälp att förbättra sitt förhållande. Och jag anser att alla förhållanden går att rädda om man bara vill, säger Rosenberg. Hon menar att det i varje förhållande kommer känslor av att man inte står ut med den andra. Man kanske säger det rent ut också, att du har förstört mitt liv.


Tips på vanor som ger en god hjärnhälsa Mental hälsa. För att ta hand om vår kropp på bästa sätt behöver vi äta en näringsrik och varierad kost och ägna oss åt någon form av motion men även hjärnan behöver sitt för att må bra. Här kommer några tips på hur du blir bättre på att ta hand det du har i knoppen. LÄS OCKSÅ OM BOKEN: Berättelsen om vårt fina liv tillsammans Loppet är inte kört bara för att ni har tappat bort varandra i vardagsdjungeln. Det är istället de där små sakerna, som hur hen håller om dig när ni sover eller tar din hand när ni går på stan, som du saknar mest.


Om du vill se till att uppskatta alla de små, speciella grejerna är ett tips att skriva ner alla de alla ögonblick med din partner som du uppskattar varje gång ni träffas. Om förhållandet befunnit sig i den ”röda zonen”, hade striden fortsatt här vid bordet ute bland andra. De hade försökt lösa kriget med nya attacker. Egentligen hade de inte ens försökt lösa någonting, utan enbart kämpat för att få rätt.


Två som alltid ska ha rätt är en katastrofal kombination! Lever man med flera barn hemma och kanske har haft väldigt intensiva år utan mycket egen tid och eget utrymme kan en sådan åtgärd rädda massor! Men nu har forskare vid Göteborgs universitet kartlagt de sju viktigaste faktorerna bakom skilsmässorna – och ger fem tips som kan rädda förhållandet.


Rädda förhållandet tips

Medelåldern på första barnet vid skilsmässan är år och åtta månader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg