måndag 9 januari 2017

Bonde söker fru 2015 hanna

Efter programmets slut flyttade Hanna till köttbonden Stefans gård i Hassela, i Hälsingland. I juni året efter att tv-programmet sändes, friade Stefan till Hanna – som då sa ja. Under programmets gång uppstod starka känslor mellan paret.


Bonde söker fru 2015 hanna

Efter inspelningarna lämnade Hanna Sundin sitt hem i Jämtland och flyttade in på köttbondens gård i Hassela, i Hälsingland. Ett år senare tog paret ytterligare ett steg i sin kärleksrelation. De förlovade sig, men i våras flyttade Hanna från gården. Nu har även tv- bonden flyttat ut – och in i Hannas frisörsalong, skriver Linda Lindorff på sin blogg. Kärleken slog ner som en blixt och efter inspelningen av programmet flyttade Stefan hem till Hanna i Hassela.


Paret förlovade sig förra året och var lyckligare än någonsin. Hanna har skaffat sig en frisersalong på byn. Han hittade sin kärlek, Hanna , bland alla brevskrivare och det slog gnistor med en gång. Här är hela kärleksresan - från första dejten till dröm om giftemål. Gilla TV är Sveriges bästa sida för videos.


Bonde söker fru 2015 hanna

Enligt Linda Lindorff, som följt bonde -parets relation sedan starten, tvekade inte Hanna inför Stefans fråga. Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 2. Och Hanna som svarade ja utan att tveka ens en sekund. Detta underbara par, de här två fantastiska personerna. Stefan gick ner på knä och friade till Hanna.


Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna. Men paret bröt förlovningen och gjorde slut tidigare i år, något som Aftonbladet skrev om i maj i år. De bröt sin förlovning tidigare i år.


Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av. Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev. Per Sundin fick en ny svärson i bonden Stefan Hildingsson.


Stefan har friat till Hanna och snart ringer bröllopsklockorna. För Per gick det lite trögare i dejtingprogrammet. Han kände sig pressad av situationen. Det är ett jobb Hanna gillar.


Bonde söker fru 2015 hanna

Hanna Johansson är den yngsta kvinnan som deltagit som bonde. Och på fritiden håller hon på med hästar – och tar förstås då och då en tur med sin härligt orange Allgaier. I säsongens andra program, som sändes under onsdagskvällen fick tittarna se 24-åriga frisören Hanna Sundin från Stugun göra entré. Programledare var som året innan Linda Isacsson. Den stora skillnaden mot året innan är att det nu inte bara var manliga bönder som söker.


I premiärprogrammet fick bönderna sina brev och de fyra som fått flest kommer följas under programmets gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg