tisdag 24 januari 2017

Sälja biljetter i andra hand

Sälja biljetter i andra hand

Hitta bästa lösningen! Ett av nordens bredaste skönhetssortiment, 30. Auktoriserad återförsäljare av skönhetsmärken.


I Sverige är det inte förbjudet att köpa eller sälja biljetter i andra hand men det innebär ofta fler risker då det inte finns någon garanti att biljetterna är äkta. Det kan även vara garantier som uteblir, exempelvis vid inställt evenemang finns risk att man inte får tillbaka pengarna. Köp och sälj biljetter och artiklar säkert i andra hand. Tickster Resale är en betaltjänst (men ingen annonssida) där säljare och köpare av artiklar i andra hand kan genomföra affären på ett enkelt och helt säkert sätt.


Sälj i andra hand Innan du börjar, läs gärna vår artikel Tickster Resale – att tänka på innan du lägger upp din biljett till försäljning. Ibland kan det vara svårt att veta om biljetterna säljs i första- eller andrahand. Om du vill veta vem som säljer biljetter till evenemanget i första hand kan du vända dig till arrangören och fråga. Kontrollera biljetten.


Sälja biljetter i andra hand

För att vara säker på att du kan använda biljetten bör du kontrollera att den är äkta. I vissa länder finns regleringar gällande evenemangsbiljetter på andrahandsmarknaden. I Sverige finns inga lagliga hinder mot att köpa, byta eller sälja evenemangsbiljetter i andra hand. Vi köper och säljer evenemangsbiljetter i andra hand till varierande priser.


Vid utsålda evenemang kan priserna vara högre än ordinarie. Vi tillhandahåller en service, vilket innebär att Ni när som helst på dygnet kan köpa biljetter till konserter, festivaler, idrottsevenemang, musikaler och andra evenemang via vår WebShop. När du köper biljetter i andra hand innebär det att man inte får sitt namn på biljetten.


Skälet till detta är att originalbiljetter aldrig ändras. Vilket namn som står på biljetten saknar betydelse då biljetten till din konsert är opersonlig. Vad betyder det när det står ”Ring för info” när jag ska köpa biljetter ? Biljetter som köps i andra hand kan bjuda på en rejält otrevlig överraskning eftersom det ursprungliga försäljningsavtalet med biljettombudet Ticnet ger arrangören rätt att riva second hand - biljetter. Konsumentverket utreder just nu anmälningar mot företagen Biljett 2 Biljett nu, Slutsålt och Biljettshop.


De annonseras ut på nätet av privatpersoner eller av webbplatser som specialiserat sig på att sälja biljetter i andra hand. Att köpa en biljett i andra hand över nätet istället för att stå i kö och vänta kan vara riskabelt. Som konsument saknar du skydd om den auktoriserade återförsäljaren bestämmer sig för att makulera din. Du hittar biljetter till olika föreställningar. Biljett Nu säljer biljetter i första- och andra hand.


Boka dina biljetter nu! Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna i sådana fall kan vara högre eller lägre än ursprungliga biljettpriser. Information om detta finns på varje evenemangssida. Tidigare ville Live Nation ha en lagändring, så att det skulle bli förbjudet att sälja biljetter dyrare i andra hand , men nu verkar de ha bytt strategi.


Live Nation äger den marknadsledande biljettförsäljaren Ticketmaster, och de har nu startat en egen marknadsplats för andrahandsförsäljning av biljetter. Hon menar att många inte har förstått att de köper biljetter i andra hand , enligt henne faller det tillbaka på hur företaget har konstruerat sin sajt. Det är tillåtet att sälja biljetter i andra hand. Men vår bedömning är att informationen inte är tillräckligt tydlig, säger hon. Var försiktig vid biljettköp i andra hand -det kan bli dyrare än du tror.


Av och till säljs Malmö Operas biljetter i andra hand på biljettsajter. Det händer i synnerhet när vi har riktigt attraktiva föreställningar, som Evita eller Kinky Boots. Men att köpa biljetter via dessa sajter kan vara riskabelt. Köpa biljetter andra hand pdf Så här undviker du falska konsertbiljetter Metr. Vi funderar på om vi ska sälja en av biljetterna , men undrar då om det är någon idé att ens försöka?


Jag tänker mig att en enstaka biljett där landning och hemresa sker från två olika städer kan vara svår att sälja , men rätta mig gärna om jag har fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg