torsdag 26 januari 2017

Comviq 2 års garanti

Om mobilen du köpt från Comviq inte fungerar som den ska kan det vara aktuellt att skicka in den till oss för service. Innan du skickar din telefon Testa om du kan åtgärda felet på egen hand! En omstart av mobilen kan lösa många problem. Om du köper en vara eller tjänst av Comviq har du rätt att ångra dig om du meddelar Comviq inom dagar från att du tagit emot varan. Du står då för returkostnad och har ansvar för paketet tills den har tagits emot av oss.


På vissa tillbehör såsom batterier kan garantin vara kortare, då det rör sig om förbrukningsvaror.

Alltid minst års garanti Alla klockor hos Uret. Vilken garantiform som gäller står angivet i produktbeskrivningen för varje klocka i vårt sortiment. Huawei supporten så sa dom 3år men bara enligt hicare.


Min sambo har Honor med års garanti. I villkoren hittar du all information kring vad som gäller vid ett köp av en produkt eller tjänst av Comviq. Det är villkor samt övriga handlingar som utgör del av parternas överenskommelse såsom avtal, tjänstebeskrivning, produktbeskrivning, beställning, orderbekräftelse mm. Villkorsdokumenten är i PDF-format.


Service- och garantiärenden – Comviq. Vi försöker göra det lätt för dig genom att inte ha några bindningstider, eller någon uppsägningstid.

Det förutsätter att du endast köper ett Comviq -abonnemang - utan en mobil med avbetalningsplan. Denna täcker nämligen enbart sådant som var fel redan från början. Med kontantkort från Comviq ringer du billigt, håller koll på dina utgifter och får dessutom supersnabb surf i 4G-fart. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.


Titta efter vår garanti -logo vid din valda produkt för att se vad som gäller för just den. Enligt garantin – utfärdas av säljaren och gäller normalt 1- år. Garantin gäller för fabrikationsfel, inte skador som orsakats av en olyckshändelse eller för att du hanterat varan fel. Enligt Konsumentköplagen – om felet funnits från början och du reklamerar varan inom tre år.


Detta ger rätt att få produkten reparerad vid produktionsfel eller annan brist hos produkten. Tidsfristen för reklamation är normalt två år från köpstillfället, men kan variera beroende på avtal vid köp. Elgiganten lämnar års garanti och års reklamationsrätt till företagskunder.


Företag måste inte lämna garanti. Garantier är frivilliga vilket betyder att de kan vara olika långa och täcka olika saker. Läs garantivillkoren för att veta vad som gäller.


Du har alltid rätt att klaga på fel enligt konsumentköplagen Oavsett hur garantin ser ut har du alltid tre års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Vad för garanti har man på mobiler man köper hos Comviq ? Behöver du en reperation så kontakta kundtjänst, lika så om du vill göra en retur eller ångra ditt köp. När du köper en mobil så får du minst års garanti samt års reklamationsrätt.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.

Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Medan du alltid har tre år på dig att reklamera ett ursprungligt fel på en vara, ger en garanti dig ett förstärkt skydd för fel som uppstår under garantitiden. Det är tillverkaren som bestämmer villkoren för garantin. Det ingår alltid års produktgaranti när du köper produkter från Blue City.


Du får även dagars ångerrätt om du mot förmodan inte skulle vara helt nöjd med din vara. Du som kund är otroligt viktig för oss och vi gör alltid vårt bästa för att du ska vara helt nöjd med din produkt och ditt köp hos oss. Reklamation och garanti är inte samma sak. En konsument har alltid tre år på sig att reklamera ett ursprungligt fel på en vara.


Ett ursprungligt fel kan vara ett fabrikationsfel eller något annat fel som varan hade innan konsumenten fick den. Fick års garanti på min Nokia Nså kolla kvittot vad som står där? Garanti är frivillig och kan ses mer som en bonus. Annars gör du en reklamation och om du Googlar lite kanske du hittar fler som har haft problem med just din modell så då är det troliga att det är ett ursprungligt fel som säljaren får åtgärda. På Comviq kan du beställa många typer av mobiltelefoner tillsammans med abonnemang eller kontantkort.


Allt från enkla mobiler till de senaste modellerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg