torsdag 12 januari 2017

Patong beach solstolar

Ge ditt uterum nytt liv. Flexibla leveranser och returer. Beställ en skön relaxstol hos oss. Kvalitet direkt från tillverkaren! Fri frakt inom Sverige.


Patong beach solstolar

Stort utbud av produkter för behoven för bosta hushåll, fritid och hobby! Sanden är otrolig mjuk och fin,den är ren och så gott som helt fri från skräp,rökning är inte tillåtet på stranden vilket är skönt. Den bästa och lugnaste delen är den norra. Gatorna kantas av affärer och restauranger, allt är fokuserat kring turismen.


Från och med fredag blir uthyrare av solstolar tillåtna på Kata Beach och inom kort kommer de att tillåtas på alla stränder i Phuket. Det uppger Phukets guvernör Chockchai Dejamornthan till lokaltidningen The Phuket News. Dock gäller det bara för den begränsade del av stränderna där kommersiell verksamhet är tillåten. Om du tröttnar på att lapa sol, finns både restauranger och barer i skuggan. Eller varför inte njuta av en härlig thaimassage i närheten av stranden?


Patong beach solstolar

I vissa zoner är det tillåtet med madrasser och parasoll, i övrigt ska det vara rent, säger hon. Parasoller och solstolar förbjudna. På Freedom Beach hittar du också en restaurang och solstolar.


De underbara korallreven utanför inbjuder till snorkling och den vita fina sandstranden till perfekt sol och bad. Denna strand är min egna lilla favorit. Bara några små berg delar stränderna åt. Jag har inte varit i Thailand på år men hört eländet om solstolar och parasoll.


Vet någon om det finns solstolar på någon strand i Phuket? Om inte, hur överlever folk. De måste ju ha tappat en massa turister på det här. Man kan ju inte vistas på stranden utan parasoll, särskilt inte om man har små barn. Solstolarna kostar runt 2baht (ca svenska kronor) att hyra för en heldag och priset gäller då solstolar och parasoll.


Klockan 11:under gårdagen började man placera ut stolarna i -zonerna på stranden. Kommunikationer Taxi från flygplatsen till Karon Beach ca 175:-. Många hotell har egen buss- eller taxiservice. Lokalbuss går till Phuket stad och stränderna i närheten, ungefär en gång i halvtimmen dagtid. Hotellet är högt beläget med en fantastisk utsikt från de stora terrasserna, de snygga restauranger och barer och de avskilda poolområden.


Patong beach solstolar

Meny-Kontaktuppgifter Om Airtours Nyhetsbrev Min resa. Två pooler lockar dig med solstolar och. Kamala fylls med turister, räcker stranden gott till och blir inte så fylld som t. Alla hittar solstolar eller en plats att lägga sig på här. Det ryms en hel del strandstolar, men begränsningar har varit många för solstolsuthyrare.


Man får endast ha ett visst antal solstolar och endast i två rader. Trots det stora antalet besökare på Karon Beach känns det aldrig trångt, stranden är bred och det finns solstolar i mängder vilket gör att det även under högsäsong finns plats för alla. Solstolarna kostar en summa att hyra, runt 2baht (ca svenska kronor) för solstolar och parasoll under en heldag.


Patong Beach kostar ca SEK 7per natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg