fredag 20 januari 2017

Bra citat om livet

Citat om livet skapar eftertanke, reflektion, inspiration och motivation. Dessa citat om livet handlar om livets goda och ibland orättvisa sidor med fokus på livet i sig och vad vi vill uppnå. Alla citat om livet uttrycks av välkända och framstående personligheter och bakom dem finns både tanke och handling.


Ordspråk om Bra och citat om Bra - Sveriges största samling ordspråk och citat ! Det bästa i livet är trots allt kärlek, så det är inte konstigt att de bästa citaten handlar om just det ämnet. De bästa citaten är ofta också de som resonerar med dig mest.

Det är citaten som påverkar dig, som berör dig när du läst dem. Dessa citaten kan på samma sätt resonera med dig och ge dig en tankeställare. Ibland behöver man ett bra citat som påminner en om vad som är viktigt här i livet , när det kommer till vänner och till kärlek. De här visdomarna, som Alex Noriega har illustrerat och lagt upp på sin blogg Stuff no one told me, borde vi kanske ha fått lära oss i skolan. Vettiga vitsor eller hur?


Bra citat Bra citat om visdom och annat tänkvärt. Ett urval av de bästa svenska ordspråken, uttrycken och bästa citaten från hela världen. Historien är full av fantastiska bra citat och talesätt som brukats och missbrukats.

Fina bra citat kan med några väl valda ord beskriva en situation eller en hel tidsanda. Bättre att leva ett år som tiger än hundra som ett får. Den har lärt mycket som kan förstå livet utan att sörja. Fler citat om livet “Ett liv utan berömmelse kan vara ett bra liv , men berömmelse utan ett liv är inget liv alls. Clive James “Den finns ej något lidande för den som avslutat sin resa, som är utan sorg, som i varje avseende är befriad och som skakat av alla bojor.


Vänskap - 1ordspråk 4. Livet - 3ordspråk 5. Visdomsord och Talesätt - ordspråk 7. Fröjd - 1ordspråk 8. Definitioner - 8ordspråk 9. Födelsedag - ordspråk 11. Här hittar du ca 200st skarpa och upplyftande citat för att inspirera dig till ett härligare liv ! Latinska ordspråk - ordspråk 13. Behöver du förslag för svenska citat om livet ? Citat om att tackla motgångar “Problems are opportunities in work clothes” Henry J. Då har du kommit till rätt ställe.


Vi har samlat flera bra og roliga citat om livet. Skickas inom 2-vardagar.

En stor lista med bra citat ! De kan vara bra att ha med sig i livet och hjälpa dig på resans gång! Tipsa dina vänner om dessa bra citat också. Fraktfritt över 1kr Alltid bra priser och. Här en bok med citat som dröjer sig kvar. I boken samlas tänkvärda visdomsor poetiska betraktelser, skojfriska citat , ordspråk som på ett eller annat sätt handlar om livet.


Glädje, sorg, längtan, drömmar, vänskap, kärlek. Citaten är omsorgsfullt utvalda, flera har aldrig tidigare publicerats. Frågan är inte vad som är meningen med livet utan vad som är livets mening för dig.


Urvalet är utformat av Kerstin Johanson, som är lärare och hon har skrivit flera böcker om ord och språk. Deppar du också inför att det snart är måndag? Här är citaten som garanterat får dig på bättre humör inför den kommande veckan. Allmänna citat om livet är en bra källa för visdom och motivation.


Det är ett sätt att samla viktiga insikter på ett kortfattat vis och sedan låta andra lära av dem. Man stöter på dem lite här och var och jag tycker att det är en viktig del av våra liv. Här har jag samlat inspirerande citat om livet inom olika ämnen. Likaså får du mer än gärna dela med dig av dina egna favoritcitat!


Kommer försöka fylla på med nya små guldkorn allteftersom #128578; Citat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg