fredag 20 januari 2017

Grand hotel norrköping spa

Boka online, betala på hotellet. Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online.


Låt kropp och sinnen koppla av i det japanska badet på Yasuragi.

Vårt bad har både varma källor inne och ute. Vi kommer att ha stängt nyårsafton, Övriga dagar öppet och stängt som vanligt. Njut av härliga spabehandlingar och koppla sedan av i vår spaavdelning med bastu och relaxrum.


Välj mellan olika spapaket inklusive boende för två personer i dubbelrum. Stor hotellfrukost, trevliga rum och utsikt över vattnet. Vi erbjuder fyra behandlingsrum, bastu samt bubbelpoolsrum och till oss är du välkommen på behandlingar, kurer, dagspa och spaweekend. Spa Relaxcenter i Norrköping är ett litet personligt spa med ett stort utbud av behandlingar.


Vi finns på bottenvåningen i hotellet, ta hiss nr så kommer du direkt till oss.

Njut en klassisk svensk massage, få en skönhetsbehandling, bli utmanad av våra personliga tränare, besök vår doktor i kinesisk medicin eller sträck ut kroppen hos vår kiropraktor. Börja dagen innan dagen har kommit igång, med en avslappnande harmonymassage på min. Efter det ett dopp i någon av våra pooler (och naturligtvis en kalldusch under spannen). Släntra sedan iväg till Cadierbaren för en Grand Frukost.


Eller gör allt i omvänd ordning. Nu kan dagen börja på riktigt. Välkommen till Nordens lyxigaste spa – mitt i Sverige, i Norrköping. The Lamp Spa bjuder in till en helt ny värld för dig som älskar lyx och avkoppling under en vardag eller en helg, sommar som vinter. Njut av en hälsosam lunch eller ta ett glas champagne i baren, gå på behandling eller träna.


Din bokning bekräftas på en gång! Hitta lägsta pris på alla hotell i Norrköping. En behandling kan vara så mycket. Den kan göra att man slappnar av efter en hård dag, eller att man samlar kraft inför en krävande uppgift. Läget är det bästa tänkbara, vid vattnet mitt emot Stockholms slott och Gamla Stan.


Det började med rum av varierande storlek och enbart frukostservering under namnet Hotel Albatross.

Grand Hôtel - Femstjärnigt hotell i Stockholm. Nu några år senare så finns det gästrum, fullt utrustade med minibarer och kassaskåp. Vi har fyra handikappsanpassade rum och en hel del familjerum med plats för minst fyra eller fler för den stora familjen.


Om du vill boka åt någon annan måste du kontakta boendet direkt efter genomförd bokning för mer information. Restaurang Bishops Arms kan ha särskilda öppettider den 23–december, december och januari. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår. Idag är man Norrköpings ledande hotell. Norrköping , Sverige Comfort Hotel Norrköping är Norrköpings mest spännande hotell med 1hotellrum, fyra mötesrum och eget gym.


Allt paketerat i en läcker design, bara minuter från Norrköping C. Vi är ett kontantfritt hotell. The Lamp Hotel har de tre senaste åren blivit utsedd till Sveriges topp-hotell av Tripadvisor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg