tisdag 17 januari 2017

Byggnads mina sidor

Om inget av ovan hjälper behöver du logga ut och vänta minst minuter. Kontrollera att du är utloggad på alla enheter du använt för Mina sidor. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. Byggnads a-kassa är för dig som är byggnadsarbetare eller målare.


Försäkra din inkomst och bli medlem hos oss redan idag. Du får ett mejl från oss när vi har skickat något till dig. Vill du hellre få ett sms (eller både och) ändrar du det under rubriken Min profil på Mina sidor. Via Mina Sidor kan du söka våra lediga objekt, göra serviceanmälan, se din hyra m. Byggnads är fackförbundet för alla som arbetar inom byggbranschen.


Som en av våra drygt hundratusen medlemmar kan du vara stark, stolt och trygg! Du får full koll på dina ärenden och kommer i kontakt med din handläggare på ett enkelt sätt. Vi använder cookies på forsakringskassan.


Du som har rätt till ersättning från oss ansöker om det genom att skicka in en tidrapport på Mina sidor. Skyldighet att lämna uppgifter skyndsamt En av förutsättningarna för att du ska få ersättning från oss är att du lämnar de uppgifter vi behöver för att kunna fatta ett beslut i ditt ärende. A-kassans målsättning är att ha korta handläggningstider och snabba utbetalningar för dig som blivit arbetslös.


Gör din serviceanmälan direkt in i vårt system. Det underlättar för dig och för vår Boservice. Du kan följa status på ditt ärende.


Därför behöver vi veta vad du tycker om Mina sidor. Som inloggad kan du lämna dina synpunkter och förslag via knappen Tyck till. Första gången du besöker Mina Sidor måste du registrera dig i menyn till vänster, genom att ange ditt personnummer och välja ett valfritt lösenord (som skall innehålla både bokstäver och siffror). På Mina Sidor kan du som hyresgäst göra felanmälan, följa befintliga felanmälningar och få översikt över dina hyresbetalningar.


Om du vill söka ersättning från a-kassan, skicka in handlingar eller rapportera tid så gör du det genom att logga in på Mina Sidor. Din handläggare vägleder dig genom processen med hjälp av tjänstens Att-göra lista. Har du frågor om din ersättning kan du också ställa dem här. Här kan du som är arbetslös nå våra e-tjänster.


Byggnads mina sidor

Logga in med ditt privata BankID även som företagare. Du följer ditt ärende och ser om vi behöver något mer från dig, du kommer du åt det mesta som rör din ersättning vilken tid på dygnet som helst och kan enkelt rapportera din tid. Här finns de lediga lokaler vi har just nu i Stockholm. För att logga in på Mina Sidor behöver du BankID.


Om du inte har BankID kan du beställa det i din Internetbank, eller genom att kontakta din bank. Vi har lagt till frågor om barn och barnomsorg samt skapat en validering så kommentar kan anges innan svaret skickas in. Mina sidor är tjänsten där du söker och hanterar din ersättning från oss. Kontot är gratis men se till att logga in regelbundet för att behålla din plats i kön. Botkyrkabyggen kan du se det mesta som gäller ditt boende på Mina sidor.


Byggnads mina sidor

Från januari höjs avgiften för artiklar som måste beställas från ett annat bibliotek till kronor per artikel (oavsett antal sidor ). Om artikeln ska skickas hem tillkommer portokostnad på kronor per artikel. För mer information se sidan Låna och beställa. Här hanterar du din ersättning. Endast en person kan vara huvudadministratör. Tidrapportering veckovis ger dig möjlighet att själv bestämma hur ofta du vill få ersättning, varje vecka, var fjortonde dag eller efter en månad.


Varje rapport går att spara för att skicka in senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg