tisdag 31 januari 2017

Rösle stektermometer

Confident Living erbjuder Sveriges största sortiment av möbler och heminredning online. Hos oss får du alltid fri frakt vid köp över 3kr och öppet köp i dagar. Rösle är ett tyskt företag med många fina produkter i sitt sortiment. Delbetala i upp till månader.


Rösle tillverkar väl genomtänkta köksredskap som passar in i varje kök, med ett brett utbud och väl beprövade kökstillbehör med optimal design och hög funktionalitet.

Det som skiljer Rösle produkter från andra är deras fokus på detaljer och funktionalitet där varje redskap är utformade att ta itu med en specifik uppgift. Den digitala stektermometer från Rösle är en pålitlig och praktisk hjälp vid stekning och grillning. Digital termometer för att bestämma exakt kärntemperatur i kött, brö fisk eller annat.


Lätt att använda med förinställda temperaturvärden för nöt, gris, lamm och fjäderfä. BESKRIVNINGRösles fantastiska kvalitet, genomtänkta funktion och dessutom dess klassiska rena design ger ett redskap som kan användas om och om igen. Välkommen till PriceRunner!


En bra stektermometer är viktig oavsett om du är rutinerad eller nybörjare vid grillen.

Med en grilltermometer får du bättre koll och minskar risken för bränd mat - och med en trådlös stektermometer slipper du ha koll på grillen när det tillagas. Hos Elgiganten hittar du ett stort utbud av grilltermometrar. Upptäck vårt sortiment här. Den bästa stektermometern i testet är Rösle som anses vara exklusiv.


Den är rejäl och har inställning för fem olika stekgrader och erbjuder tre olika språk (dock inte svenska). Dess design är bra med tydliga knappar och vred – knappen för val mellan celsius och farhenheit är dock liten och är placerad på baksidan. Vattentät stektermometer för snabb och exakt avläsning. Mäter på mindre än sekunder, och med en noggrannhet på ±°C. Kan spara högsta och lägsta värde, har bakgrundsbelyst display samt HOLD-funktion.


Godkänd enligt HACCP för professionell livsmedelsanvändning. Magnetisk konstruktion och är utrustad med kapsylöppnare. Rösle produkter kännetecknas av många genomtänkta och smarta detaljer.


Stektermometrar finns i alla storlekar och former. Varje produkt är anpassad till dess särskilda tillämpning. Under utvecklingstiden, som varar i genomsnitt ett till två år, testas varje produkt i nära samarbete med kockskolor för att se att de klarar de hårdaste påfrestningar.

Eller rättare sagt – vi gillar stektermometrar och köttermometrar – eftersom de hjälper till att hålla koll på temperaturen på mer än bara kött. Det mäter med lätthet temperaturen på frityroljan, bakvätskan, knäcken eller så att inte barnmaten blir för varm. Digital gourmettermometer från Rösle med display som visar temperaturen. Mingle Digital Termometer Svart hos Kökets Favoriter. Den här produkten är med i vårt test av stektermometrar.


Företaget ägs fortfarande av familjen Rösle och har sitt säte i Bayern som ligger i södra Tyskland. Rösles produkter hör hemma hos den professionelle kocken såväl, som hos den matlagningsintresserade amatören. Tillverkad av borstad aluminium.


Drivs med ett AAA-batteri (säljs separat).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg