onsdag 18 januari 2017

Chinijoarkipelagen

Chinijoarkipelagen är en arkipelag i den nordostligaste delen av ögruppen Kanarieöarna i Atlanten utanför Afrikas nordvästra kust. Kvadratkilometer eller km² är en areaenhet, och det grundmått som används inom geografi på internationell nivå, till exempel för att ange länders yta. Arkipelagen innefattar öarna. Men den tillhör även en av världens största arkipelager i världen, nämligen Chinijoarkipelagen.


Från byn Órzola (norra Lanzarote) avgår dagligen båtar som på tjugo minuter tar besökare till den här stillsamma fristaden med vita hus och gator av röd sand där man kan gå barfota som en äkta Robinson Kruse. Denna pittoreska ö ligger bara kilometer från Lanzarote, och utgör en del av den naturskyddade Chinijoarkipelagen. Med en befolkningsmängd på endast 8personer är detta det perfekta resmålet för att verkligen komma ifrån allt.


Här finns ljuvliga stränder med röd sand där man kan sola och bada. Det här är förmodligen en av få platser i Europa som inte har asfalterade vägar. Därför är det en perfekt plats för att komma undan stadens brus och bara koppla av.


Norra delen av Lanzarote med Chinijoarkipelagen Den avlånga ön har en yta på 84kvadratkilometer. Chinijo-Archipel översättning i ordboken tyska - svenska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Chino XL översättning i ordboken svenska - tyska vid Glosbe, online-lexikon, gratis.


En diameter är en rät linje genom en cirkels mittpunkt och vars ändpunkter ligger på. Lanzarote vid sundet Río och är en del av Chinijoarkipelagen tillsammans med öarna Montaña Clara, Roque del Este, Roque del Oeste och Alegranza. Staden på ön ligger på den sydöstra delen och hamnen som omges av byggnader består av två pirar och en småbåtshamn. Eventuelle ændringer i den svenske original vil blive fanget igennem regelmæssige genoversættelser.


Jämför alla Chinijoarkipelagens hotellerbjudanden samtidigt. Se kartor, bilder och gästrecensioner på 1hotell i Chinijoarkipelagen , Spanien. Media in category Chinijo Archipielago The following files are in this category, out of total. Kanarieöarna (spanska: Islas Canarias, av latinets Insulae canariae, Hundöarna, efter det latinska ordet Canis vilket betyder hund) är en spansk ögrupp och.


Easily share your publications and get. Bland de större städerna på Teneriffa finns La Laguna och Puerto de. Medicinsk informationssökning. El Mirador del Río är ett annat underverk som Manrique lämnade på ön som en del av sitt enorma konstnärliga arv.


Chinijoarkipelagen

Det handlar o ett verkligt konstverk so efinner sig på toppen av en imponerande klippa med en spektakulär utsikt över Chinijoarkipelagen , där bl. Montaña Clara och är en del av naturreservatet Parque Natural del Archipiélago Chinijo i Chinijoarkipelagen. Fuerteventura är den näst största ön i den spanska ögruppen Kanarieöarna. Den ligger ca 1kilometer utanför Afrikas nordvästra kust i Atlanten. La Graciosa kan skådas med sina perfekta vulkaniska koner.


Klimaet på Lanzarote varierer mellem milde og varme temperaturer. Gran Canaria är den tredje största ön av de tretton öarna i den spanska ögruppen Kanarieöarna i Atlanten. Den är liksom alla de kanariska öarna en vulkanö, och den ligger 1kilometer från Afrikas nordvästra kust. Det er den tørreste av Kanariøyene, og den blir noen ganger rammet av sandstoremer fra Sahara-ørkenen.


Chinijoarkipelagen

Nord for øya ligger Chinijoarkipelagen : noen små øyer som danner et naturreservat med nordkysten av Lanzarote. Turisme er ryggraden i økonomien. Compre o livro Kanarieöarna: Geografistubbar-Kanarieöarna, Guancher, Orter på Kanarieöarna, Personer från Kanarieöarna, Öar i Kanarieöarna, Gran Canaria na.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg