fredag 18 november 2016

Flyg till hvar

Boka ditt flyg online. Se lågprisflyg, direktflyg och internationella flyg nu! Bäst i Test – Jämför flygresor nu! Spara upp till på flygresor! Billiga populära destinationer.


Upptäck oupptäckta platser, res precis som du vill.

Gör bekväma köp hos oss! När du bokar flyg till Hvar anländer du till Splits flygplats, som ligger omkring två timmars bil- och färjeresa från Hvar. Med ett direktflyg till Hvar tar resan knappt tre timmar, men de flesta flygresor till Hvar har en eller två mellanlandningar på vägen och det gör att resan kan bli ganska lång. Hvar i den Kroatiska skärgården är landets solsäkraste plats och har blivit utsedd till en av världens vackraste öar. Det antika romerska palatset i Split uppfördes redan på 200-talet och är en av Kroatiens populäraste besöksmål.


Flyg Hvar (SPU) - Sök och hitta billiga flygbiljetter till Hvar. Jämför och boka det flyg till Hvar som passar dig bäst. En resa till Hvar bjuder på bad i härligt klart vatten, roligt nattliv och god mat på pittoreska restauranger.

Välkommen till Kroatiens solsäkraste ö! Letar du efter en resa till Hvar i Dalmatien? Inne i Hvar stad är Veneranda en häftig klubb som huserar i ett gammalt kloster. Här möter verkligen Hvars gammla historia nutid på ett spännande sätt. Här lyssnar man på elektronisk musik och njuter av härliga vyer från terrassen.


Smidigt att flyga till Kroatien Du har många valmöjligheter när du ska flyga från Sverige till Kroatien. Du kan flyga direkt från Göteborg och Stockholm till Zagreb. Från Zagreb kan du flyga vidare till Split, Dubrovnik, Zadar, Pula eller Rijeka. Inrikeslinjerna trafikeras vanligtvis av Croatia Airlines och mellanlandningen brukar gå. Upplev det vackra Kroatien genom att boka din flygresa till Split – landets näst största stad sett till antalet invånare.


Här kan du vidga dina vyer genom besök på historiska fästningar, en tripp till det etnografiska museet eller kanske genom att vandra bland ruinerna från den antika romerska staden Salona som ligger strax utanför. Den vackra ön Hvar är den soligaste platsen i Kroatien. Här kan du slappa på stranden, spatsera i pittoreska småbyar och umgås med Europas jetset. Hvar ligger utanför Makarska rivieran i södra Kroatien. Flyg till Split i Kroatien med Norwegian.


Vill du se ännu mer av Hvar finns till exempel många vingårdar att besöka, och kulturlandskapet i den antika grekiska bosättningen Stari Grad har utnämnts till världsarv av Unesco. Där odlas vin och oliver på samma sätt som för tvåtusen år sedan. Regionen Dalmatien som helhet.

Södra Kroatien är berömt för sin vackra natur. Precis söder om Brac ligger Hvar som har blivit utsedd till en av världens tio vackraste öar. Huvudorten, som delar öns namn, är charmig och full av historiska inslag med medeltida byggnader. Här äter du gott på små pittoreska restauranger och för partyprissen finns en hel del bra nattklubbar.


Se Airtours utbud av noga utvalda hotell på Hvar på Splits Riviera. Charterresor till bra pris. Hvar doftar lavendel, nybryggt kaffe och salt hav. Lägg till dunster av solkräm och dyr parfym och doftbilden börjar bli komplett.


Den visuella bilden är något enklare att fästa på papper: en tunn skiva av frodigt land till synes nedsläppt i en kristallklar badbalja, dekorerad med lila lavendelfält och toppad med låga, dalmatiska stenhus. Resor till Kroatiens inlan där huvudstaden Zagreb är belägen, rekommenderas däremot under vår eller höst då inlandets klimat är som behagligast. Hur många timmar tar det att flyga till Kroatien?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg