måndag 14 november 2016

Knudstrup kro bal

Hitta det perfekta Krosemester med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Jeg vil gerne acceptere cookies? Døren åbnes 13 Der kan bestilles bord HVIS MAN ER MINDST OVER PERS og bordet skal være benyttet senest 1ellers bortfalder RESVERTIONEN.


Der kan købes pause mad kl 2som bestilles og betales ved indgang. Unsubscribe from Nedergaard?

Dobbeltværelserne kan også lejes ud som enkelt værelser. Der er også mulighed for ekstra opredning i nogle af værelserne. Upp till rabatt i Baler. Sista minuten-erbjudanden.


Bal for danseglade has 1members. Maj kommer Kim og Hallo og spiller op til dans på kroen Entre 1kr. April gentager vi succesen med NON STOP Bal. Hver fredag er der single-og dansebal på Kauslunde Kro nær Middelfart.


Først er der spisning - på slaget er der liveban og mændene begynder at byde.

Vi glæder os til årets største fest på Pigernes Kro 1. Knudstrup Kro Skivevej 1. Blue Hawaii er på scene som traditionen byder, så der bliver fuld ild på musikken og dansen denne julehyggelige aften i Onsild. E-shop på hjemmesiden. Idiots Tree Felling Fails with Chainsaw Machine - Tree Falls on Head and House - Duration: 8:11. Merløse Fritidscenter Sportscafeteriet Store Merløse - holbækvej mar Hodsager Multicenter Hodsager.


Tonnie og Carsten Rasmussen i Thorning, kan lørdag fejre års bryllupsdag. Der står rejser på guldbrudeparrets. På hotellet kan vi tilbyde afholdelse af mindesammenkomster, hvor der er mulighed for at være i stor sal eller lille sal afhængigt af antallet af gæster. Get without the ads.


Skip trial month free. PIGERNES KRO Johnny Hurup. Tag på et skønt kroophold eller en miniferie i Silkeborg ved Randers og Viborg. Nyd roen og den smukke natur hos Svostrup Kro.


Book jeres kroferie online. Websitet anvender cookies til statistik. Visa profiler för personer som heter Bal Kro. Denne information deles med tredjepart. Husk at bestille bord allerede nu!

Bordbestilling Man-fre mellem. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være indleveret til Formanden Kaj Kristensen, tlf. Han ringede dagen efter, men havde nogle problemer, der fik hende til at stejle og sætte ham i ventebåsen. Tre uger senere mødtes de igen på Kauslunde Kro - senere på Odense Banegår og nu bor de sammen i Odense. Hun hoppede i hans net til sidst, men de kommer stadig på kro med Kauslunde Klubben og får en sving om.


Vesløs Kro byder på alt fra højtbelagt smørrebrød til klassiske middagsretter til skønne hjemmelavede desserter. Her er højt til himlen og man er tæt på Nationalpark Thy og de skønne Vejler. Kroen fungerer både som spisested for rejsende og som samlingssted for byens borgere. Det gode gamle traditionelle danske køkken er sat i fokus.


Husk på Kauslunde kro er garderobe (På eget ansvar) og der skal IKKE betales medlemsgebyr OBS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg