fredag 25 november 2016

Finaste stranden på koh lanta

Semesterkortet, läs mer här. Koh Lanta erbjuder allt vi älskar med Thailand. Hitta billigaste resan till solen. Boka din resa online idag! Har du frågor kring din resa?


Finaste stranden på koh lanta

Kontakta oss på mejl eller telefon. Se vårt breda utbud här! Vind hier verzorgingstips en alle informatie over de Lantana. Vi förhandlar så att du slipper.


De söndra stränderna efter har en alltmer avslappnad miljö. Högst upp på ön ligger den största staden Saladan och det är också här färjor utgår till Phuket, Koh Ngai, Koh Mook, Phi Phi etc. Inte mycket turister hittar hit men ett begränsat utbud av boende finn ändå här. Kom ihåg mig Rekommenderas inte på datorer som delas med andra.


Finaste stranden på koh lanta. Koh Samui försvann då de hade massiva översvämningar och flygen var dyra. Koh Samet, Mae Phim och Rayong har vi tröttnat på och Samet känns väldigt trångt.


Hua Hin levererar inte när det gäller stränder. Funderar att boka något hotell på Klong Nin stranden. Vi är en familj med två barn (och år).


Vill gärna att det finns pool att att hotellet ligger på den delen av stranden som är fin. Det verkar som om stranden är finare. Strandhotell i Ko Lanta : Se recensioner, bilder och fantastiska erbjudanden på hotell i Ko Lanta , Thailand på TripAdvisor. Men oavsett vad man tycker om det så finns stränderna där, lika storslagna, och med lika fantastiska solnedgångar som alltid. Så ha koll på kartan vid bokning och se till att hamna på en strand som passar.


Och de flesta av dem är av högsta kvalitet, långa, fina och alldeles underbara. Här är några tips: Klong Dao är en fin och tre kilometer lång sandstrand som lämpar sig utmärkt för bad. Detta är en riktig familjestrand varifrån solnedgången sägs vara som allra.


Long Beach är nästan kilometer lång. Längs stranden finns det också bungalows, hotell och restauranger. En lite mer avskild strand som passar bra som dagsutflykt.


För att komma hit kan du antingen hyra moped eller åka. Ju längre söderut du kommer, desto lugnare blir tempot. Snorkla och dyka på Koh Lipe.


Finaste stranden på koh lanta

Att ge sig ut på en snorklingstur till andra öar över dagen är populärt. Det bokas i en travelshop eller på din resort och kostar 5– 6bath beroende på hur långt du vill åka. I detta paket ingår snorkel, cyklop, fenor, flytväst och ett litet lunchpaket. Det är billigare om du har egna snorkelgrejor.


Här kan du ta del av det genuina Lanta med gamla traditioner och kultur. På den östra sidan har tiden stått still. De vackra stränderna ! Klong Dao stranden är populär för sin barnsäkerhet, då stranden är långgrund och därmed säker för barnen.


Lanta Klong Nin Beach: Koh lanta - se 6omdömen, 4bilder och fantastiska erbjudanden på Ko Lanta , Thailand på TripAdvisor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg