onsdag 9 november 2016

Kinetic sand sverige

Perfekt fuktig ”sand” som aldrig torkar ut. Roliga och spännande presenter. Använd vår smarta presentgenerator! Nya roliga prylar och gadgets. Ta en titt på våra nyheter här!


Alla prylar vi säljer på CoolStuff.

Hitta prylarna som passar just dig! Topplistan över populära produker. Massor av roliga och unika prylar! Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Billigt Bilsemester till Sverige med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Består av naturlig sand och bindmedel. Sanden är känslig för vatten.

Om sanden blir våt, lufttorka den, så återgår den till sin ursprungliga form. Det bästa sättet att rena sanden är att frysa den. Innehåller: boxar á kg sand och modellformar. Positiv feedback från stressade situationer från både barn och vuxna. Skapa, bygg och lek precis som på stranden, fast hemma.


Inomhussand som rör sig mycket lätt när man arbetar med den. Placera sanden på bordet och skapa former och figurer. En sand som har en naturlig rörelse som fascinerar liten som stor. Kinetic sand - sanden som aldrig torkar ut!


Uppfyller alla säkerhetskrav som ställt på kreativt lekmaterial i Sverige. En sanddeg som har en unik känsla: mjukt material som enkelt formas av liten som stor. Den levande sanden är klämvänlig och rolig att hålla på med.


Den torkar inte, den är enkelt att forma och bygga med samt lätt att städa upp. Tillverkad av naturlig sand. Fri från gluten, vete och kasein.


Ställ in din kamera framför den medföljande bakgrunden, välj dina verktyg, placera din telefon i telefonstativet och börja spela in! Blanda eller marmorera din sand med röd och blå kinetic sand.

DaiIV Download the Stay Juicy alb. När du använder vår webbsida godkänner du det, så läs gärna mer om vad cookies är och hur de funkar i vår cookiepolicy. It mimics the physical properties of wet sand.


Spesialpriser i Leaf Sands Khao Lak Boka Leaf Sands Khao Lak nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg