torsdag 10 november 2016

Phuun thai meny

Phuun thai meny

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Phuun Thai är en av Helsingborgs äldsta Thailändska restauranger. Kyckling i massamen curry, kokosmjölk,potatis,lök och jordnötter.


Biff med chili, vitlök och salladslök. Fläsk med stekt ris och grönsaker. Jag och min familj (från thailand) va och käka hos er. Vecka Serveras Måndag – Fredag: 11:– 15:Inkl. GÄLLER ALLA VARDAGAR Vi serverar tre varierande rätter varje dag.


Läs mer om om vad som krävs för att denna lunchmeny ska läsas in. För oss betyder kvalité allt. Onlinepizza är nu foodora! Har ni inte våran meny hemma eller vill veta veckans lunch besök vår hemsida för mer information.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Hjärligt välkomna och upplev den thailändska maten som den smakar i Thailand! Värderingen för atmosfär är dock lägre med ett medelvärde på 3. Betyg: Vi åt här sept-1 maten smakade bra, de rätter vi i sällskapet åt, jag åt massaman, den kunde varit lite starkare.


Dock lite dyra priser än hemma i. Till slut går min sambo ut o hämtar en i service personalen som sitter i en soffa o snackar med en kompis. Vi får menyn o beställer friterad banan. En del av Thailand mitt i Helsingborg. Vi erbjuder vällagade thailändska rätter i en trivsam miljö. I had the green curry chicken, which was just ok.


Phuun thai meny

It tasted like they used a store bought curry paste, which gives a little bit of a sour taste to the sauce. En av Helsingborgs äldsta Thailändska restauranger och har funnits i ca. Restaurang Helsingborg.


Tomas Phandee och hans familj har länge drivit en av Helsingborgs äldsta thairestauranger. Färska råvaror, lagat från grunden. Kvällsöppet till klockan varje kväll. Då både utbud av mat och stil kan variera mellan matställen och Värdshus och därför kan det vara klokt att kolla med flera värdshus i Helsingborg eller i Skåne län vad de erbjuder. Här ser ni restuarangernas aktuella händelser.


Phuun thai meny

Det kan vara allt från ett mindre lokalt event, ett storslaget erbjudande eller något säsongsbetonat som ett. Då både pris och kvalité kan variera på thaimaten och därför kan det vara smart att prova runt bland thaimaten på olika thairestauranger i Helsingborg eller på andra orter i Skåne län.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg