onsdag 2 november 2016

Rhodos grekland

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Vi förhandlar så att du slipper. De finaste stränderna, mysigaste.

Grekland är moussaka, souvlaki, oliver, gyros – och såklart grekisk sallad! Ta med dig lite av Grekland hem i form av en flaska olivolja! Här kan du läsa mer om den goda grekiska. För de äldre barnen finns strandaktiviteter och stora poolområden att busa på. För dig som vill ha det lite lugnare passar Ixia eller Ialyssos bra.


På vissa restauranger kan det vara bra att boka bord i förväg, men på de flesta ställen kan du dyka upp utan reservation. Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. Våra hotell är speciellt utvalda och många av dem kan du bara boka hos Ving.

Läs riktiga recensioner - boka nu! Res till Grekland och upptäck vackra stränder, spännande kultur och inte minst den grekiska atmosfären. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances.


Hotellet har en mysig pool, ett gym och ett spa. Du kan välja på två restauranger och tre barer. I Grekland kan alla hitta sin favorit-ö, oavsett om det är fartfyllda Zakynthos eller lugna Thassos.


Ving erbjuder bekväm direktcharter till flera grekiska öar, som till exempel Lefkas, Karpathos och Kos. Vill du hellre tillbringa semestern på det grekiska fastlandet kan vi rekommendera något av resmålen längs joniska havet, på Greklands västkust. Rhodos , South Aegean. Boka resan med Apollo - just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell.


På femstjärniga Atrium Prestige Thalasso Spa Resort i Plimmiri bor du i natursköna omgivningar vid havet. Här finns de bästa familjehotellen. Det finns spa, pool, gym, tennis och flera restauranger och barer. Här har vi vigselceremonier på en plats som är som en stor berså med bänkar och grönska som ger skugga för solen.


Ingången till vigselplatsen är en lövad tunnel, där en trappa leder ner till vigselplatsen. Kreditkort är gångbara.

Utanför hotellen och turiststråken är priserna oftast avsevärt lägre. Hitta ett hus till salu i Grekland. Trygg betalning samt Ticketgaranti! Alla ledande charterbolag. Som vanligt får man utgå från sin budget och vad man har råd med.


Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. Det långgrunda vattnet och den stilla brisen gör att många barnfamiljer söker sig hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg