tisdag 22 november 2016

Cafe nizza

Cafe nizza

Enjoy Big and Exclusive Adidas Assortment! Shop now online and in store. The Newest Basketball Collection. Get Yours Today at Foot Locker!


Cafe nizza

Man kan välja från en liten à la carte, alternativt en set menu, där de har plockat ut favoriterna. Vi tog den, en femrätters, för 5kr, vilket jag tycker är prisvärt. Sections of this page. Hyllad och avslappnad kvarterskrog där spontanitet och det franska står i fokus.


Bokar du bord överlämnar du ditt matöde helt i kockarnas händer då de. Läs recensionen inklusive poäng i betalversionen av White Guide app. Du hittar recensionen i det vanliga restaurangsöket. I White Guide App kommer vi regelbundet att testa nyöppnade restauranger. Dessa kommer senare att testas om för nästa utgåva av White Guide.


Sväng höger för trevligt barhäng i vinbaren eller gå rakt fram till retaurangen och till båda avdelningarna serveras det fina viner, mycket med naturfokus men också klassiska finflaskor. Verksamhetsbeskrivningen för. En riktigt lyckad sådan. Förlagorna är de där traditionsbundna restaurangerna med fiffigt kvarterskrogsstuk som d. Vi går hit en ljummen sommarkväll och det är en härlig stämning i luften, här möts människor som gillar riktigt bra mat i en avslappnad miljö.


Vi börjar med en god sparrisrätt med äggmimosa, en tallrik med en liten bit av. Nizza är en fransk-italiensk romans. The bistro also has a bar and from the wine cellar flows mostly natural wines with one or two classical cousins in the mix. För oss blev det menyn med utfyllnad av plockrätter som vi delade på. Både Jon och hans kollega Johan Agrell är sommelierer i grunden och har tidigare jobbat på bland annat vinbaren Gaston.


Cafe nizza

En vinlista ska alltid vara personlig. Den får inte bli för generisk. Därför speglar vår vinlista Henriks personlighet.


Min kära vän Aurore ringde mig och frågade om jag ville äta middag på Cafe Nizza. Det lät ju asnajs så jag sa ja och frågade vart det låg. Visste ju typ att de skulle öppna där men hade glömt det, blev mycket glad för påminnelsen. Vilket är bra, för det får stå kvar då jag lätt ska dit igen. Oerhört bra mat och smaker.


Lägg i min önskelista. De serverar lunch samt middag och har även en drop in-del med barmeny. Restaurang på Åsögatan 1på Södermalm i Stockholm.


Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Hard Rock Cafe Nice pays homage to the city’s ethnically diverse culture and fascinating waterfront, accented by upscale design features and innovative technology featured throughout the cafe ’s indoor and outdoor dining areas.


Vi hämtar informationen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg