måndag 14 november 2016

Algomin mossa pris

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Du hittar garanterat dina must haves hos oss. Algomin Mossa ska användas till gräsmattor där mossan tagit över och blivit ett problem. Den missfärgar dessutom varken sten eller trä. Algomin gödsel ger grönare gräsmatta och friskare, starkare växter!


Algomin mossa pris

Algomin innehåller alger från havet som gödslar din trädgård på ett miljövänligt sätt. Gödningen missfärgar dessutom varken sten eller trä. Det miljövänliga och långtidsverkande gräsmattegödslet missfärgar varken trä eller sten och eftersom det är en näring är den dessutom ofarlig för både barn och husdjur. Varför Algomin mossa ? Torkar ut mossa , långtidsverkande gräsgödsel, inte skadlig för barn och husdjur samt inga missfärgningar på sten eller trä. Användningsperiod: Mars-Augusti, när gräset börjar växa och under hela sommaren.


Om mossproblemet är omfattande kan man behandla ytterligare en gång efter två månader. Algomin Miljövänliga och naturliga gödselprodukter från Algomin. Hitta gödsel och gödning som är snällt mot trädgården och naturen utan kompromiss i växteffekt.


Grönare gräsmatta utan mossa och ogräs på ett miljövänligt vis. Skaffa en grönare gräsmatta med Algomin gräsgödsel. Produkten motverkar dessutom den envisa mossan och ogräset tack vare dess unika sammansättning av mikronäringsämnen. Vårgödsla allt grönt i trädgården för kraftigare och friskare gräs.


Den är därmed ofarlig för både barn och husdjur. Det ökar inte bara blomningen och näringsinnehållet utan också växternas motståndskraft. Det är viktigt att växternas celler hinner tillgodogöra sig näringen, särskilt fosfor och kalium, före första frosten kommer. Mossa i grämattan är ett tydligt tecken på att balansen inte är rätt och att gräsmattan behöver mer näring. Algomin Höstnäring ökar växtens motståndskraft gentemot frostskador och sjukdomar.


Algomin mossa pris

Bättre priser på utvalda varor i våra butiker. En gratis rosbukett (st) i gåva i samband med din födelsedag. Kostnadsfritt medlemskap utan något kort. Förtur till våra stora reor. Poäng på allt du handlar, med återbäring genom elektroniska värdecheckar.


Tillgång till ”Min sida” där du kan se dina köp, kvitton och. Genom sin unika sammansättning gödslar, kalkar och jordförbättrar den i en och samma produkt. Har ganska mycket mossa i min gräsmatta.


Kan man slänga ut det när som helst på säsongen eller har jag missat april fönstret? Algomin Gräsgödsel motverkar mossa och ogräs, samtidigt som den ger en friskare och grönare gräsmatta. Eftersom Algomin Ogräs inte är ett bekämpningsmedel tar det inte bort befintligt ogräs, utan istället göder och kalkar Algomin Ogräs din gräsmatta, vilket motverkar även mossa och gynnar det nyttiga bakterie- och mikrolivet i jorden.


Det produkten gör är att hindra nya ogräsfrön att gro. Ska du bli kvitt mossan när den väl har etablerat sig i gräsmattan måste du ta bort den med hårdhänt krattning eller genom att använda mossrivare samtidigt som du utöver angivna gödselmängder övergödslar gräsmattan ofta men svagt, och också klipper ofta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg