måndag 14 november 2016

Rhodos stränder

Just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Här finns de bästa familjehotellen. Stranden är desto mer lämplig för den som vill snorkla. Det finns gott om trevliga hotell här för den som vill bo nära en fin strand.


Denna speciella steniga vik med klart vatten är otroligt vacker och annorlunda.

Kanske är det just därför som den gamla klassikern Kanonerna vid Navarone spelades in här. Det lever stranden , som fått sitt namn av huvudrollsinnehavaren Quinn, fortfarande på. Lugna, undangömda, stränder , klapperstensstränder, paradisstränder och stränder för dig som vill ha fart och fläkt. Västkusten är däremot platsen för dig som vill ha lugn och ro, då det inte finns några större turistorter här.


Elli Beach som ligger på andra sidan staden är tvärtom mycket varm eftersom det vanligtvis är så gott som vindstilla här. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda.

Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Rhodos bästa stränder. Gyllene stränder , turkost vatten och häpnadsväckande landskap. Här är några av våra favoriter.


Den här stranden har massor av aktiviteter och sevärdheter. Till huvudstaden Aten är det över 4km, medan till det turkiska fastlandet är det bara är km. Vandra omkring i den gamla labyrintliknande stadsdelen eller utforska det inre av ön med hyrbil.


Den västra stranden kallas för Windy Beach och här kan det ibland bli riktigt blåsigt med starka underströmmar. På västra sidan finns det också många stränder , men där blåser det oftast lite mer så de flesta turisterna brukar föredra östsidan, medan surfare och andra äventyrare gärna håller till på västkusten. Här skiner skiner solen 3av 3dagar och mycket handlar om sol, bad och tzatziki, men inte allt. De fantastiska stränderna och det breda nöjesutbudet är det stora dragplåstret. Kolymbia är en strandnära semesterby där du kan koppla av.


Omgivningarna är otroligt vackra tillsammans med havet och de grönklädda bergssluttningarna. Det är strömt, ofta vågigt, blåsigt och inte speciellt barnvänligt eftersom det inte är långgrunt.

Vi går alltid till Giannis taverna som ligger i en smal gränd ett stenkast från kyrkan. Ingen strand är den andra lik heller utan det finns minst en strand för varje ändamål. Ute efter att surfa, dyka eller bara ligga på stranden och njuta? Kolla guiden här nedan för att se vilken strand du ska välja! Tips på paradisiska stränder som Tsambika, fina badvikar som Stegna, fina byar som Lindos, magisk natur och populära resorter.


För det mesta blåser det en del på västkusten, vilket gör de svala stränderna i området populära att besöka under sommarmånaderna. Våra hotell är speciellt utvalda och många av dem kan du bara boka hos Ving.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg