fredag 18 november 2016

Fylla 40 år citat

Fylla 40 år citat

Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör. Ordspråk om Ålder - antal år och citat om Ålder - antal år. Det bästa med att fylla är att du bättre värdesätter män på 25.


Fylla 40 år citat

Att avsluta ett kapitel kan ofta göras med hjälp av ett citat , som markerar den period för vilken du har gått igenom i ditt liv. Födelsedagscitat betonar liv och beskriver ålder på olika sätt. I dessa födelsedagscitat ligger gömd humor bakom och är därför ypperligt att skicka till eller säga till någon som fyller år. Man brukar säga: Tiden går fort när man har roligt, och visst är det så?


Alldeles snart fyller jag år , och det är en fantastisk siffra, tänk att ha kommit till vad vi förr kallade medelåldern, men som vi nu gärna kallar ”mitt- i – livet” åldern. Jag har ett tydligt minne av en vardagshändelse, ni vet ett sådant minne som etsat sig fast i ens undermedvetna från vardagen. Jag ser fram emot din års kris. När du fyller händer dessa saker. Tjejer som ser ut som du borde fylla 27.


Bättre en -åring i handen än yngre i skogen! Håret blir gråare magen rundare baksmällan svårare mornarna segare men precis som ett gott vin Blir livet bara bättre efter år. Nu du fyller år med nolla vilken siffra före har vi glömt att kolla Din vitalitet.


Här har vi samlat några av våra favoriter. Jag är ju alltså år gammal och har precis debuterat som romanförfattare. Jag tänkte ju inte på när jag skrev den där boken att jag var år och skulle debutera. Som om man plötsligt skulle sluta att finnas och vara en levande och upplevande människa bara för att man är 8 säger Stina (Wollter).


Vi insåg då att det inte fanns någon riktigt samlingsplats för grattishälsningar så vi tänkte, varför inte sätta ihop en liten lista. Vi kommer fylla på med citat och texter allt eftersom så håll utkik! Räkna ditt liv på leenden, inte tårar. Grattis på födelsedagen!


Läs hans citat och känn kärleken och inspirationen flöda. Vissa människor bryr sig för mycket. Varje man över är en skurk. Nalle Puh- citat om kärlek.


Fylla 40 år citat

Anna fann inspiration här på Talakuten när skrev födelsedagstal till sin pappas 60-årsdag. Hon använde latinska citat så här: Kära pappa, år är väl ingenting att bry sig om. Alla som haft influensan är beredda att göra vad som krävs för att slippa bli sjuka igen. Viruset ändrar sig dock från år till år så tyvärr går man inte säker även om man var sjuk i fjol. Som tur är finns en hel del du kan göra för att undvika att bli sjuk.


Den som inte ser det allvarliga i att fylla år , har ingen humor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg