tisdag 15 november 2016

Grattiskort guldbröllop

Grattiskort guldbröllop

Hemgjorda födelsedagskort - gör nu dina egna grattiskort. Här hittar du också några tips till kort. Vackra vintage bilder - romantiskt gammaldags bilder, änglar, rosor, fåglar, hjärtan, husdjur eller nallar. Allt du behöver för att gratulera - vackra grattisdikter, gratis animerade elektroniska kort, utskrivbara kort, animeringsbilder.


Vykort, e-kort, e-vykort är ett enkelt sätt att visa omtanke till nyfunna kärlek, vänskap, vänner, barn, flickvän, pojkvän, mamma, pappa, syster eller bror. Hos oss utformar du snabbt och lätt ett personliga grattiskort som du kan beställa och betala direkt här på sajten. Lägg till egna bilder, välj och kombinera mellan massor av olika bakgrunder och dekorationer samt välj bland tusentals typsnitt och färger för att skapa ett roligt och personligt grattiskort.


Kort till guldbröllop J ag fick en beställning på att göra ett kort till ett par som firade 50-årig bröllopsdag. Frågade på ett av forumen om någon hade något roligare förslag än det vanliga med namn och datum. Någon av dessa fyra dikter kanske: Låt er kärlekssaga bli som Schuberts symfoni. Tips på vad du kan skriva på kortet. En samling av olika textförslag för dig som gör kort för olika tillfällen.


Man kan gratta med en enkel fras eller med en liten vers. Det viktigaste är att man kommer ihåg. Hittar du en hälsning som passar ditt telegram kan du. Här kan du skicka gratis vykort till nära och kära! Handgjort grattiskort med delfinmotiv, utan text.


Grattiskort Grattis på födelsedagen, år med pandamotiv. Bröllopstelegram och postogram. Texter till telegram och postogram till brudpar. Dessa texter kan du även skriva in i. Meddelanden är mycket viktigt att uttrycka vår kärlek.


Se även alla våra andra. Ett grattiskort att ge till par som gift sig och som nu firar en eller flerårig bröllopsdag. GRATTIS på 50-årsdagen Anders Bagge! Guldbröllop 50-årig bröllopsdag Jag vill gratulera. På denna dag, barn och barnbarn, vänner och.


En släkting till mej firar imorgon och jag hoppas de får det roligt och mysigt. Idag har min son gått ut lågstadiet, helt otroligt så fort tiden går! Skolavslutningen fick ett avbrott helt plötsligt när brandlarmet gick igång! Idag bjuder jag på ett rosa grattiskort. Det är ju ett helt nytt sätt för mig att färglägga och jag gillar det skarpt!


Grattiskort guldbröllop

Samma embossingfolder som igår men utan att det färgats in. Däremot har jag lekt med distress ink och färgat in på färgläggningspapper och sedan stansat ut grattis med de härligt stora bokstäverna från Altenew. Det är inte varje dag man får göra ett sånt här kort! Alla kan tala - som ett proffs! Kortvikningen är lätt att göra men ser mer arbetat ut än det.


Tack för att denna sidan finns! Den har hjälpt mig att få höga betyg när vi har gjort tal på svenskan i skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg