måndag 28 november 2016

Hänga upp lampa utan krok

Shoppa krokar hos Ellos nu! Inspireras av säsongens nyheter. Hos Ellos hittar du allt inom möbler och heminredning. Välkommen in redan idag! Möbler, belysning och gardiner.

Stort Sortiment av Dörrhandtag, Fantastiska priser, Köp Här! Fynda lampor nu - Fri frakt! Gör årets bästa fyn köp online nu!


Skruvkrokar, krokar med öglor, lampkrokar och tavelkrokar – här hittar du allt om krokar. Välj separata förpackningar med krokar som är avsedda för just det du håller på med eller köp hem en stor sats med olika krokar för stort och smått. Perfekt när du ska hänga upp tavlor och lampor. Innan du ska igång och sätta upp lampan ska du komma ihåg att stänga av strömmen.


Det gör du enklast genom att tända ljuset på det ställe där din lampa ska hänga , stäng av strömmen till den plats i elcentralen och kontrollera att ljuset är släckt.

Se till att ingen sätter på strömmen så länge som du arbetar med det. Häng kopp och lampa på kroken. Så här hänger du upp en lampa med CableCup. Vira in sladden innanför koppen och vräng den upp mot taket.


Jag förstår inte hur man kan hänga lampan i denna takkopp utan krok. Kan man fästa en krok i takkoppen eller är det tänkt att man ska göra på något annat sätt? Jag håller på att montera upp en ny taklampa (med vanlig tak-kontakt) i sovrummet men när jag skruvade bort den som satt där innan ser jag nu att det inte finns något vanligt uttag i taket utan det hänger bara två kablar (en blå och en brun). Vi flyttade in i vårt nybyggda hus i maj och nu tänkte vi äntligen sätta upp fönsterlampor! Men, nu ser vi ju att det inte finns några krok att hänga lamporna i. Idén kläckte uppfinnaren Paulina Kolm när hon skulle hänga upp en nattlampa i dotterns rum.


Nu har hon utvecklat ett helt nytt fästsystem som gör borrmaskinen överflödig. Drömmen är att min krok blir en världssuccé, säger hon. I en enkel X- krok kan du till exempel hänga ett upp till kilo tungt föremål. Den tyngd som vägg och fäste maximalt ska orka hålla, är alltid angivet med god marginal.


Det är inte ovanligt att testerna genomförs med mer än dubbelt så hård belastning – utan att varken underlag eller fästanordning ger vika. Om det är en platt eurostickpropp på lampan du vill ha så kan du med gott samvete klippa den och montera en jordad lampstickpropp, utan att ansluta jorden.

Att uttagen måste vara jordade även om du inte kommer använda jordade lampor beror på att det inte ska gå att stoppa in en kontakt från en halvgammal lampa som bara får användas i gamla sortens ojordade isolerade rum. Billjud utan högtalare från Continental och. Hänga upp lampa i betongtak ? En vanlig plastplugg med en gängad krok i ? Delbetala i upp till månader. Se urval av Belysning!


Frigör golvyta med en krok för din stege! Denna krok gör det enkelt och säkert för dig att hänga upp dig stege kombinerat med STANLEY Track Wall System skenan. Kroken har en böjd design samt en elastisk sladd (som säljs separat) som förhindrar att stegen kan ramla ner. Smart upphängning av lampan - tätt mot taket. Dezall Lamptops använder ett helt nytt sätt att hänga upp lampor.


Våra takkoppar har en smart funktion som gör att du äntligen kan slippa trista lamp-upphängningar och istället enkelt få lampan att sitta snyggt och rakt, samtidigt som du kan matcha din egen smak, färger, lampa och inredning. Inga hål i väggen behövs, tas bort utan att lämna. Så när julstjärnan sedan skulle hängas upp så behöve jag skaffa en krok. Så sätter du upp tavlor på väggen – utan spik!


Att sätta upp tavlor är fint, men det är inte kul med fula borr- och spikhål. Krok för upphängning av lättare tavlor m. Man behöver inte borra utan den går att placera hängaren på vilken höjd man vill. En kroklist passar bra om det är mycket kläder som behöver hängas upp , till exempel i barn- och sovrum eller i hallen. I utbudet hittar du även neutrala krokar som passar bra för att hänga upp handdukar i badrummet.


Krokarna och konsolerna finns även i olika material, former och färger. Montering av systemet är mycket enkelt. Du kan lägga till, flytta eller ändra dina väggdekorationer med hjälp av krokar och linor utan verktyg, skruvar eller spik!


Genom att använda ett STAS upphänningssystem för tavlor behöver du aldrig mer borra fula hål i väggen. Hade så i min förra lgh också. Satte upp lampan i taket med en vanlig krok och drog kabel från lampan till väggen och ner in i uttaget. Sen beror det väll lite på vilken lampa det är, om den är en som ska sitta i taket, eller hänga i taket. Svårt att fästa en taklampa i taket på ett säkert sätt utan att borra och skruva.


Kontakten behöver du ju inte flytta det räcker ju med en ny krok att hänga lampan i. Se bara till att fixa en tillräckligt lång sladd om den befintliga inte räcker. Det finns plastskydd som man krokar i den befintliga kroken för att gömma kontakten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg